2011 m. sausio 10 d., pirmadienis

Trisdešimtmetį Ch. Aguilera atšventė tik po dviejų savaičių




Dainininkė, o dabar jau ir aktorė Christina Aguilera buvo tokia užimta naujausio filmo „Burleska“ reklamavimu, kad neturėjo kada atšvęsti savo trisdešimtmečio. Todėl gimtadienį iš gruodžio 18 dienos ji nukėlė į gruodžio 31-ąją ir nušovė du zuikius vienu metu – paminėjo savo jubiliejų ir griausmingai sutiko Naujuosius.


„Tikrasis mano gimtadienis jau buvo prieš porą savaičių ir negaliu patikėti, kad man jau trisdešimt. Su šia sukaktimi, tikiuosi, atversti naują savo gyvenimo lapą, tačiau per visus darbus neturėjau kada jaukiai susėsti su šeima ir suvalgyti torto. Todėl truputį pagudravau ir gimtadienį atšvenčiau drauge su Naujaisiais,“ – sako jubiliatė.

Pasak dainininkės, būti trisdešimties – puiku: “Esu išmokusi nemažai gyvenimo pamokų ir tai, kaip aš visomis prasmėmis užaugau yra neįtikėtina!“
2010–ieji Ch. Aguilerai buvo išties neramūs. Dar spalį ji išsiskyrė su vyru Jordanu Bratmanu ir viešumoje pasirodė su nauju vaikinu Mattu Rutleriu, su kuriuo ji susipažino filmuojant juostą „Burleska“ (jis buvo aktorės asistentas).  Beje, Naujųjų išvakarėse dainininkė draugą supažindino su savo dvimečiu sūnumi Maxu. Trise jie ėjo šventinių pietų žymiame Holivudo restorane „Ivy“  ir lankėsi muziejuje. Berniukas atrodė patenkintas ir puikiai sutarė su „naujuoju tėčiu“.
„Mattas yra nuostabus žmogus. Tikrai smagiai praleidome laiką filmavimo aikštelėje, tačiau įsimylėjome vienas kitą tik tuomet, kai su Jordanu užpildėme skyrybų prašymus“, – sako moteris.



Sausį kino teatrus sudrebinsiančiame miuzikle „Burleska" Christina Aguilera vaidina drauge su dainininke Cher. Juodvi pasakoja nuotaikingą itin seksualių šokių klubo sėkmės istoriją.  
 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą