2011 m. sausio 25 d., antradienis

Filmas „Burleska“: kas liko už kadro?


Praėjusį savaitgalį su dideliu trenksmu kino teatruose startavusi „Burleska“ įdomi ne tik ryškiomis pagrindinėmis žvaigždėmis (dainininkėmis bei aktorėmis Cher ir Christina Aguilera), spalvingais muzikiniais pasirodymais bei nuotaikingu siužetu. Tačiau kai kas įdomaus liko už kadro:

Kristen Bell suvaidintos Nikki rolė iš pradžių buvo siūloma Jessicai Biel ir Lindsay Lohan. Vietoje“Saulėlydžio“ sagos žvaigždės Camo Gigandeto filme galėjo pasirodyti jo kolegos Robertas Pattinsonas, Kellanas Lutzas arba Tayloras Lautneris.
Christina Aguilera teigė, jog geriausiai Nikki galėtų suvaidinti Emma Stone. Erico Dane`o herojų Marcusą pretendavo vaidinti Patrickas Dempsey, Samas Worthingtonas, Casey Affleckas ir net Jamie Foxas.
Pradžioje buvo planuojamą filmą pavadinti „Former Glory“. Juostoje rodoma septynerių metų Elės ir jos motinos nuotrauka iš tiesų yra tikra Christinos Aguileros, kuomet ji buvo dar vaikas, ir jos mamos Shelly Kearns nuotrauka.
„Burleskoje“ dainuojama Cher daina „You Haven`t Seen the Last of Me“, už kurią filmas buvo apdovanotas Auksiniu gaubliu, yra atliekama visiškai gyvai.
Režisieriui ir scenarijaus autoriui filmo idėja kilo tuomet, kai 2002-aisiais metais jis pamatė Christiną Aguilerą koncertuojančią su seksualiosiomis „The Pussycat Dolls“.
Filme kelis kartus galima pamatyti vienos firmos tekilos, kurią pagrindiniai herojai ragavo ir filmuose „Dirty Love“ (su Jenny McCarthy ir Carmen Electra).

Stanley Tucci personažas visose scenose rūko.
Miuzikle „Burleska“ dvi scenos žvaigždės - Cher ir Christina Aguilera - pasakoja spalvingą sėkmės istoriją. „Burlesque Lounge“ klubo šlovės dienos - jau praeityje. Tesa (akt. Cher) - buvusi šokėja ir klubo savininkė - kovoja, kad išsaugotų klubą.
Tačiau tai nelengva: klubą nusižiūrėjo turtuolis, o trupės nariai pasinėrę į asmenines problemas ir jiems menkai rūpi pasirodymai. Tuo metu klube pasirodo Elė (akt. Christina Aguilera) - mergina iš mažo miestelio.
Tesa pasamdo ją padavėja, bet mergina akimirksniu įsimyli burleskos meną. Užsispyrusi herojė atsiduria rampų šviesoje ir nustebina ne tik Tesą, bet ir publiką. Situacija dramatiškai pasikeičia, kai galingas Elės balsas tampa pagrindiniu „Burlesque Lounge“ pasirodymų akcentu.




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą