2014 m. liepos 9 d., trečiadienis

Christina Aguilera apie įrašinėjamą naują albumą ir būsimą dukrą



Sveiki, Jūsų nuolatinių skaitytojų iš tikrųjų nėra daug, o gal ir iš vis nėra - nežinau. Bet stengiuosi čia kaskart paskelbti vis šviežesnes naujienas apie Christina Aguilera. Tiesa, kol atlikėja laukiasi, jų beveik nėra...

Vyksta septintojo Xtinos įrašinėjamo albumo darbai. Vakar, Pietų Holivude atlikėja vakarieniavo su savo sužadėtiniu Metu. Paparacams ji nepanoro atsakyti į klausimus, tačiau dalyvavo trumpame pokalbyje iš mašinos mobiliuoju būdu. 


Taigi. Ką sužinojome? Vyksta naujojom (septinto!) albumo kūrimas, jau albumo koncepcija maždaug nubrėžta, nes atlikėja paatviravo, kad tai bus visiškai kitos albumas - o ko galėjome iš jos tikėtis? - nei buvo iki šiol. Naujos galimybės, stilius ir aistra. Tai bus daugiau pop populiariosios muzikos albumas su šiokia tokia staigmena. Jis, aišku, bus susietas su mergaite, kuri dar auga ir greitu metu išvys pasaulį iš Xtinos, turiu galvoje realų vaiką. Jos vardo ji kol kas neskelbia, bet mįslingai užsiminė, kad jis vienaip ar kitaip bus susijęs su naujuoju albumu.

Laukiame!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą