2013 m. rugpjūčio 24 d., šeštadienis

Internete prasidėjo keistas judėjimas pavadinimu #justiceforbionic, kuris nukreiptas prieš Lady Gaga?


Internete prasidėjo masinis judėjimas, kuris vadinasi "Teisingumo "Bionic"! Išties 2010 metais pasirodęs albumas "Bionic" ne tai, kad nuvylė, tačiau beveik nebuvo pastebėtas klausytojų, jam buvo suteiktos nepalankios recenzijos ir pristatymas, daug kritikuojami naujasis Aguileros stilius ir pasirinkta futuristinė muzikos kryptis, kuri turi atskirą savo istoriją, tačiau klausytojai "Bionic" sumaišė su žemėmis, pavadindami šį šedevrą "mėginimu kopijuoti Lady Gagą"!

Šie atsiliepimai netilo, o dar labiau suaktyvėjo pasirodžius vaizdo klipui "Not Myself Tonight", kuris vėlgi pilnas fetišistinių jausenų, kokius demonstravo Madonna 1994 metais, tačiau albumas pilnas kosminio elektroninės muzikos skambesio ir ypatingo Aguileros balso vėlgi nesulaukė dėmesio. Kritikai šio albumo taip pat nebuvo linkę suprasti, kadangi jį lygino su ankstesniais atlikėjos albumais.

Iš tikrųjų šis judėjimas jau įgauna pagreitį ir kiek jis pakenks Lady Gagai, kol kas nežinoma, mat, atlikėja ketino pasiekti rekordinius pardavimu, tikriausiai mažindama būsimo albumo kainą. Daugelis Aguileros gerbėjų neturi nieko prieš Lady Gagą ir jos populiarumą, tačiau jaučiasi įžeisti ir nusivylę, jog "Bionic" buvo atakuojamas, maišant ir šmeižiant, jog tai Lady Gagos kopijavimas. Jei atidžiai pasiklausytumėte albumo, pamatytumėte, jog jis nuostabus, neturintis beveik jokio sąsajų su Lady Gaga ar apskritai su pigiais pop albumais. Daugelis šį albumą laiko tikru ir neįvertintu šedevru, kurį taip ir neišgirdo pasaulis.

"Teisingumo Bionic" prasidėjo nuo garsaus blogerio Perez Hiltono atakavimo prieš Lady Gagą, kuris pavadino atlikėją persekiotoja ir blogu žmogumi (kas man šiek tiek skamba absurdiškai!), tačiau populiarus blogeris kaltino atlikėją žlugdančias tokias atlikėjas kaip Christiną Aguilerą ar Katy Perry, nors dar pats prieš 3 metus, liaudiškai sakant, krovė malkas ant Aguileros ir "Bionic", vadindamas ją Lady Gagos kopijuotoja. Priešai nesnaudžia, o Lady Gaga yra galingas Perez Hilton priešas, nes ji turi didelę armiją gerbėjų. Šis judėjimas iš tikrųjų negarbingas, kadangi jis nukreiptas prieš Lady Gagą, prisidengiant Christinos Aguileros vardu ir albumu, kadangi jo likslas yra pirkti masiškai "Bionic" albumą Lady Gagos naujojo albumo pasirodymo dieną t.y. lapkričio 11 dieną. Kitą vertus, tai kartu ir revančas, kurį sukėlė Aguileros gerbėjai pajutę įžeidimą ir priminimas pasauliui apie "Bionic" nuostabiausius garsus.

Aktyvus judėjimas masiškai pradedamas aptarinėti bloguose, diskusijų saituose ir sparčiai plinta socialiniuose tinklapiuose, "YouTubėje". Ar iš tikrųjų gerbėjams ir Gagos nemėgėjams pavyks 2013 11 11 dieną padaryti šiokį tokį perversmą, sunku prognozuoti. Aš asmeniškai džiaugiuosi "Bionic" savotišku revanču, tačiau neturiu nieko prieš Lady Gagą. Iš esmės tai tik Hiltono ir Gagos reikalai, o štai pati Gaga atsakė, jog ją Hiltonas išvadinęs ligone ir pats persekiojęs, nuolat šmeižiantis savo saituose. Kad ir kaip tęsis šių konfliktas, manau, kad tai puikus šansas iš naujo įvertinti "Bionic" albumą, bet kokiu atveju, jis nusipelnė teisingumo. Pridedu tai, kas žaibiškai ima plisti internete - nuotraukos, filmukai, logotipai:





Kai kurie Britney Spears gerbėjai palaiko Aguilerą.




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą