2013 m. gegužės 17 d., penktadienis

Christina Aguilera pristatė naujausią savo baladę, skirtą meksikietiškai telenovele


Straipsnis iš dienraščio www.15min.lt


Christina Aguilera ir Meksikos žvaigždė Alejandro Fernandezas pristatė jųdviejų bendrą kūrinį – baladę „Hoy Tengo Ganas De Ti“, skirtą naujai meksikiečių telenovelei.

32-ejų pasaulinio garso žvaigždė pradžiugino ispanakalbius gerbėjus uždainavusi romantiškąja ispanų kalba.
Daina „Hoy Tengo Ganas De Ti“ skirta naujai Meksikos telenovelei „La Tempestad“, kurią kurie muilo operų gigantas „Televisa“. „La Tempestad“ yra garsios Kolumbijos telenovėles „Audra“ (org. „La Tormenta“) meksikietiškoji versija. 2005-aisiais sukurtoje meilės istorijoje vaidino telenovelių žvaigždės Natalia Streignard ir Christianas Meieris, šį serialą rodė viena Lietuvos televizijų. Naujojoje versijoje vaidins viena didžiausių šių dienų telenovelių žvaigždžių Williamas Levy, o jo mylimosios vaidmenį atliks pradedančioji aktorė, 2010-ųjų „Mis Visata“ 25-erių Ximena Navarrete.

JAV gimusios Christinos Aguileros tėvas yra iš Ekvadoro kilęs Fausto Xavieras Aguilera. Dainininkė anksčiau yra sakiusi, kad ji nemoka laisvai kalbėti ispaniškai, tačiau stengiasi neatitrūkti nuo savo šaknų. 2000-aisiais Christina buvo išleidusi ispaniškų dainų albumą „Mi Reflejo“. 2006-aisiais kartu su garsiuoju Italijos tenoru Andrea Bocelli dainininkė ispaniškai dainavo romantišką baladę „Somos Novios“.

Vienas geriausių Meksikos dainininkų Alejandro Fernandezas jau turi patirties dirbdamas su pasaulinio garso žvaigždėmis – 2007-aisiais telenovelei „Zoro. Špaga ir rožė“ (org. „Zorro, La Espada y la Rosa“), kurią rodė viena Lietuvos televizijų, pagrindinę dainą „Amor Gitano“ jis atliko kartu su dainininke Beyonce.


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą