2013 m. gegužės 8 d., trečiadienis

Christina Aguilera įsigijo naujus namus


Iš lrytas.lt:

Įžymioji amerikiečių dainininkė, platinine blondine tituluojama Christina Aguilera (32 m.) be mažiausio gailesčio atsisveikino su savo senąja vila, kurią prieš penkerius metus buvo įsigijusi iš garsiosios Osbourne'ų šeimos, ir čia pat Beverli Hilse įsigijo naują namą. Atlikėją galima pasveikinti su puikiu sandoriu: už būstą, kuriame gyveno su savo pirmuoju vyru Jordanu Bratmanu, jai pavyko gauti 3,5 milijono dolerių.

Turint galvoje, kad Ch. Aguilera planuoja naujas vestuves – apie jas balandžio pradžioje prabilo jos jaunikis, kartu atliekantis jos spaudos atstovo pareigas Matthew Rutleris, šie pinigai tikrai pravers. Naujasis namas, už kurį atlikėja paklojo 10 milijonų dolerių, anksčiau priklausė realybės šou „Tikrosios Beverli Hilso namų šeimininkės“ žvaigždei Adrienne Maloof.

Daugiau nei 1000 kvadratinių metrų būste yra šeši miegamieji, aštuoni vonios kambariai, kino salė, biblioteka, vyno rūsys, baseinas su jūros vandeniu ir SPA centras.

Artimiausiu Ch. Aguileros kaimynu tapo aktorius Charlie Sheenas, nuolat „džiuginantis“ kaimynus triukšmingais naktiniais pasilinksminimais. Tokia perspektyva garsiosios atlikėjos nė kiek neliūdina: ji taip pat nieko prieš pašėlti gerokai po vidurnakčio.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą