2016 m. birželio 17 d., penktadienis

Christina Aguilera pristato naują singlą "Change" ir dedikuoja Orlando šaudynių aukoms atminti




Neįtikėtina, tačiau tai tiesa. Christina Aguilera vakar, birželio 16 dieną, pristatė be jokių išankstinių pranešimų naujausią savo kūrinį iš būsimo albumo pavadinimu „Change“. Tikriausiai niekas to nesitikėjo, tačiau akivaizdu, jog strategija pasikeitė ir daina skirta Orlando masinių žudynių aukoms atminti. Prieš savaitę atlikėja buvo sukrėsta – nušauta Christina Grimmie, o dabar – šaudynės gėjų bare. Tai tikriausiai paspartino įvykius ir Christina Aguilera nusprendė nebetylėti ir pasidalyti ypač intymia savo daina apie savo asmeninius potyrius augant.

Vevo Youtube kanele pasirodė „Change“ singlo lyrics vaizdo klipas (singlą jau galite įsigyti iTunes už nepilną dolerį), tikriausiai greitu metu išvysime ir realų, labai asmenišką vaizdo klipą. Kol kas gerbėjai tik bando apsirasti su netikėtu Christinos Aguileros įvaizdžio pasikeitimais ir naujos dainos ritmais – rami paprasta baladė, pasakojanti apie vaikystę ir pasikeitimus, primenanti baladės ir gospel dainų mišinį. Šioje dainoje svarbiausia teksto turinys, perteiktos emocijos, todėl sprogdinančio komercinio starto su smagia pop daina jau nebesitikėkime, nebent atlikėja nuspręs atsigauti ir pasuks savo veiklą kita linkme.

www.christinaaguilera.com – oficialiame atlikėjos puslapyje rašomas intymus atlikėjos laiškas, kurio turinį pabandysiu perfrazuoti:

„Žiaurūs įvykiai, nutikę Orlande, padarė didelį poveikį mano mintims. Dabar savo mintimis siunčiau daugybę palaikymo ir maldų aukoms ir jų šeimoms. Kaip ir daugelis, aš noriu, kad kas nors galiausiai pasikeistų ir pasaulyje atsirastų vieta, kurioje žmonės mylėtų vieni kitus tokius, kokie jie yra.

Nepaisant dabar prislėgusių negandų, mes žinome, kad pasaulyje yra meilė. Mes vėl turime mylėti vienas kitą ir palaikyti vienas kitą sunkiais gyvenimo atvejais.“

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą