2014 m. spalio 4 d., šeštadienis

Nauji gandai apie naująjį Christinos Aguileros albumą "ONLY XTINA" ir singlą "Dancing with my Love"!


Aha... Štai ir prasideda naujų gandų sezonas. Taip nutinka visada, kai atlikėjos leidžia savo naujus albumus, o gerbėjai nekantriai laukiu karščiausių naujienų.

Prieš kelias savaites viena svetainė pranešė, kad laukia naujos medžiagos naujam Christinos Aguileros dainų albumui. Vėl buvo minimas DJ Premjer, kuris dirbo su Xtina, įrašinėjant "Back to basic" albumą. Galimas daiktas, kad šis albumas bus šiek tiek panašus į šį, nors tai dar nėra patvirtinta, nes Christina Aguilera progresuojanti ir eksperementuojanti atlikėja, kuri visada pateikia naują savo muzikos koncepciją ir nemėgsta grįžti prie seno.

Kalbas dar pakurstė ir paparacų pastebėtas susitikimas su Rihanna. Tai būtų išties rimta partija Christinai, nes Rihanna kaip atlikėja yra tiesiog "ant bangos".

Na, ir patys šviežiausiai gandai pagaliau teigia, kad albumas čia pat - visai ant nosies! Jie teigia, kad Aguileros naujasis singlas gali pasirodyti gruodžio mėnesį ir jis turėtų vadintis "Dancing with my Love", kurį sukūrė hitų kūrėjai Christina Aguilera, Dr. Luke, SIA ir Cirkuit, o albumas pavadinimu "Only Xtina" turėtų pasirodyti jau 2015 metų pradžioje. Turint galvoje, kad tai tėra gandai ir prisimenant albumo "Lotus" pasirodymą, na, išties, nuo gandų iki pasirodymo praėjo kone ištisi metai, bet ar šįkart atlikėja irgi dels? Kol kas ji nieko nėra patvirtinusi, išskyrus tai, kad įrašinėja albumą. Daugelis į tai linkę žiūrėti tik kaip į gandus, tačiau gandonešiai pridėjo RCA, kompanija, kuri leidžia Aguileros albumus, registracijos lapelį, pagal kurį singlas bus įrašomas lapkritį, o išleidžiamas gruodžio 12 dieną:



Nepamirškime, kad turėtų kokiu nors metu pasirodyti ir "Don't cry for me, Argentina" Christinos Aguileros versija, panaudota miuzikle, kuriame atlikėja nusifilmavo ir sudainavo šių metų pradžioje.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą