2013 m. rugsėjo 20 d., penktadienis

Delfi rašo apie Christiną Aguilerą



Pridedu Delfi straipsnį apie Christiną Aguilerą, kuri neseniai vėl pasirodė JAV TV laidoje:


Kai esi žvaigždė, turi susitaikyti, kad gerbėjai ir priešai pastebės kiekvieną priaugtą arba numestą kilogramą. 32-jų Christina Aguilera tą pajuto savo kailiu: karjerą pradėjusi lieknutė atlikėja buvo tikras pavyzdys paauglėms. Vėliau, susilaukusi sūnaus, ji buvo negailestingai kritikuojama už priaugtą svorį, o dabar, kai vėl atrodo it nendrė, kelia pavydą visoms antsvorio turinčioms moterims.
 
Jay Leno pokalbių laidoje pasirodžiusi atlikėja vėl privertė aiktelėti visus skeptikus: ji ir toliau lieknėja!

Kalbėdama apie savo sugrįžimą į šou „The Voice“, kuris bus rodomas jau penktąjį sezoną, Ch. Aguilera vilkėjo trumpa juoda suknele su gilia iškirpte, kuri išryškino jos lieknas kojas ir ploną liemenį.

Neseniai žurnale „Maxim“ pademonstravusi naują figūrą, Ch. Aguilera užsiminė, jog pernelyg nesistengia atrodyti seksuali. „Aš tokia paprasta mergina, man pakanka megztinio ir berniukiškų apatinių, - sakė ji žurnalui. – Pernelyg stengtis būti seksualiai yra blogiausia, ką galima padaryti. Seksualumas turėtų spinduliuoti nesistengiant“.
 
Draugai „Us Weekly“ neseniai atskleidė, kad Ch. Aguilera sportuoja su profesionalia kūno rengybos trenere Tee Sorge ir praktikuoja jogą. „Ji tiki pratimais, kurie jai patinka. Ji renkasi jėgos pratimus, o ne kardiotreniruotes“, - sakė vienas šaltinis.
 
http://pramogos.delfi.lt/uzsienio-zvaigzdes/nesiliaujanti-liekneti-ch-aguilera-jauciuosi-seksualesne-nei-bet-kada-anksciau.d?id=62361655#ixzz2fQDuoSpE

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą