2011 m. vasario 5 d., šeštadienis

Christina Aguilera: keisti dainininkės įpročiai



Ši seksuali gražuolė, rodos, niekada nepavargsta stebinti ir šokiruoti publikos. Pakanka paminėti keletą jos neįprastų pomėgių, kad suprastum, jog ši moteris – neeilinė asmenybė.

Nuogi sekmadieniai
Dar visai neseniai, kai Christina (30) buvo laiminga žmona, ji mielai dalijosi savo šeimyninio gyvenimo paslaptimis su žiniasklaida. „Norint išsaugoti šeimą, kartais reikia atnaujinti jausmus. Pavyzdžiui, sekmadieniais mudu su vyru (Jordanu Bratmanu (33) – aut. past.) išsilaisviname iš drabužių ir būname nuogi, netgi maistą gaminame niekuo neprisidengę“, – pasakojo dainininkė.
Akivaizdu, kad nuogi savaitgaliai šeimos neišgelbėjo, tačiau kalbama, jog šį ritualą Christina naudoja ir su naujuoju širdies draugu Matthew Rutleriu (27).
Bučiniai su Madonna
Per 20-ąją MTV apdovanojimų įteikimo ceremoniją popkaralienė jausmingu bučiniu apdovanojo ne tik Britney Spears (29), bet ir Christiną. „Jos lūpos labai švelnios ir ji bučiuojasi nuostabiai. Mes bučiavomės galybę kartų: Madonna to reikalavo per kiekvieną repeticiją“, – patirto malonumo neslepia Christina.
Pusnuogės moterys
„Aš dievinu vyrus, tačiau apsinuoginusių moterų nuotraukos mane žavi žymiai labiau nei stipriosios lyties atstovų atvaizdai. Mes iš prigimties esame gražesnės ir į mus kur kas maloniau paganyti akis“, – neslepia moteriško grožio žinovė.
Linksmybės gėjų klubuose
Dainininkės manymu, atsipalaiduoti ir pasilinksminti galima tik gėjų klubuose. Paskutinį kartą su dabartiniu vaikinu žvaigždė pastebėta klube „The Abbey“ – itin pamėgtoje gėjų vietoje Vakarų Holivude.
Lateksas
„Dievinu lateksinius drabužius, jie paryškina kūno linijas“, – prisipažįsta dainininkė, kurią mados kritikai pastaruoju metu dėl per ankštų drabužių nuolat traukia per dantį primindami, kad nuo tų laikų, kai Christinos kūnas atrodė seksualiai, ji priaugo net 10 kilogramų ir su tokiais apdarais dabar atrodo pernelyg vulgariai.
Spalvoti kontaktiniai lęšiai
Atlikėjos natūrali akių spalva – pilkai melsva, tačiau nuo 9-erių metų ji nešioja žydros spalvos kontaktinius lęšius, nes yra trumparegė.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą