2010 m. lapkričio 16 d., antradienis

Christina įsitvirtino Holivude!






Daug burnos neaušindamas pridedu du dalykus: filmuotą medžiagą iš Holivudo, kur buvo atidaryta Christinos Aguileros žvaigždė Šlovės avenju, kur jau esama daugiau nei 2000 pačių ryškiausių pasaulio įsiamžinusių žvaigždžių. Taip pat pridedu ir lietuvos spaudos atsiliepimus, kurie, mano galva, šiek tiek prasilenkia su realybe, bet pridedu:

Daugiau nei 30 milijonų savo albumų kopijų pardavusi ir penkis „Grammy“ apdovanojimus susišlavusi Christina Aguilera ne vienerius metus kantriai laukė, kol jos žvaigždė sušvis Šlovės alėjoje greta kitų daugiau nei dviejų tūkstančių muzikos, kino ir pramogų verslo garsenybių pavardžių.

Dainininkė šia proga pasipuošė gana atvira balta suknele kiek aukščiau kelių. Nors žiniasklaidoje jau ne kartą buvo užsiminta apie papildomus dainininkės kilogramus, Christina Aguilera, panašu, šiuos pastebėjimus praleidžia pro ausis, ir toliau rengiasi pasikliaudama savo skoniu.

Spėliojama, kad dėl dainininkės papildomų kilogramų yra kalta ir dramatiška Christinos Aguileros meilės istorija – atlikėja neseniai išsiskyrė su ilgamečiu draugu bei dviejų metukų sūnaus Maxo tėvu Jordanu Bratmanu.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą