2010 m. lapkričio 7 d., sekmadienis

Aguileros nauja kvepalų reklama primena ištrauką iš filmo suaugusiems

Christina Aguilera nusifilmavo trumpame vaizdo klipe – savo naujausiųjų kvepalų „Royal Desire“ reklamoje, kuri primena ištrauką iš filmo suaugusiems, kai dainininkė nedaro nieko kito, tik demonstruoja savo iškirptę, rašo Dailymail.co.uk.

C. Aguilera randa jai padėtą kvepalų buteliuką dovanų, atsisėda į prašmatnų krėslą ir paskęsta ekstazėje besipurkšdama juos ant savo krūtinės, kurią beveik atidengia įspūdinga rožinės suknios iškirptė. Tokia reklama gali nevisai tikti jos jauniausiems gerbėjams.

Reklamai 29-erių dainininkė pasirinko Marilyn Monroe įvaizdį – trumpų garbanotų plaukų šukuoseną ir rožinę suknią, kurią jai sumodeliavo jos stilistė Simone Harouche. Suknios spalva ir forma specialiai atspindi kvepalų buteliuko formą ir dėžutės spalvą.

16 sekundžių reklamoje Christina Aguilera purškia kvepalus ant savo krūtinės ir jie virsta blizgiu kolje. Galbūt vyrams pritraukti iškirptės vaizdai – pats tas, tačiau mažamečiams jie gali būti per seksualūs.

Pasakodama apie reklamą C. Aguilera sakė: „Norėjau sukurti kvepalus moterims, kad jos jaustųsi geidžiamos, seksualios ir garbinamos, kaip ir turėtų būti.“

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą