2015 m. vasario 11 d., trečiadienis

Christina Aguilera dienraščiui "Time" apie save, "The Voice", naująjį albumą ir "Dirrty" buvusias dienas



Christina Aguilera neseniai davė "Time" interviu, laukdama lėktuvo į Los Angelą. Korespondentai sveikino atlikėją su šeštuoju "Grammy" apdovanojimu, o atlikėja apgailestavo, kad ji negalėjo šiemet dalyvauti šiame renginyje, nes repetavo NBA atidarymo pasirodymui. Atlikėja noriai pasakojo apie "The Voice" projektą ir tai, kad 2015 metais laukia itin daug įdomių veikslos sričių. Daugiausiai ji pasakojo apie savo motinystę ir dainininkės sritis, apie tai, kaip jai sekasi jose suktis. C. Aguilera teigė, kad namuose ji paprasta, vaikštanti su apsmukusiomis sportinėmis kelnėmis, įsispyrusi į šlepetes, rūpestinga motina, o šou versle ji visiškai kitokia ir tai jai skirtingi žmonės.

C. Aguilera prisipažino, kad ji šiek tiek baiminasi, nes šiemet sūnus Max ims lankyti mokyklą ir iš aplinkos tikrai sužinos, jos "Dirrty" eros dienas, pamatys filmuotą medžiagą ir tai neišvengiama. Bet C. Aguilera nenusimena ir nieko nesigėdija, ji paaiškins, kas yra šou biznis ir menas, todėl sūnus turės priimti jos buvusią praeitį kaip ir daugelis atlikėjų atžalų.

Užsiminama ir apie naująjį albumą, apie eksperimentus, bet labiausiai suintrigavo žurnalisto klausimas: Kokias dabarties atlikėjas pasiimtum perdainuoti "Lady marmalade 2015"? Atlikėja spontaniškai atsakė, kad tai tikriausiai būtų Miley Cyrus ir Nicki Minaj, su pastarąja ji jau yra įrašiusi dainą "Bionic" albumui. Ji taip pat paminėjo, kad žavisi nauja merginų daina "Bang-bang", kurią įrašė Jessie J su kitomis merginomis ir kad yra visada atvira įvairiems tokių panašių projektų pasiūlymams.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą