2015 m. sausio 28 d., trečiadienis

Christina Aguilera atidarys "NBA - Visos Žvaigždės" renginį gyvo garso pasirodymu




Vakar, sausio 27 d., daugelis Amerikos dienraščių pranešė labai džiugią žinią visiems Christinos Aguileros gerbėjams. Pasirodo, atlikėja 2015 vasario mėnesį, likus kelioms dienoms iki „The Voice“ 8 sezono pasirodymo, pasirodys kitoje JAV pusėje (Niujorke) ir gyvo garso trenksmu atidarys krepšinio fiestą „NBA – visos žvaigždės“. Tai vienas laukiamiausių sezonų krepšinių fanams, kai vienoje aikštelėje ima grumtis pačios ryškiausios NBA žvaigždės. 

Anksčiau Christina Aguilera jau yra atidariusi šį renginį – 2007 metais, kai dainavo savo hitą iš albumo „Back to Basic“. Renginyje taip pat dainuos vis dar ant bangos esanti atlikėja Adriana Grande. Christinai talkins garsi palaikymo šokėjų komanda „The Rockettes“. Pasirodymas turėtų būti stilingas, harmoningas, nes dalyvaus „tokie“ pripažinti šokėjai. Manoma, kad atlikėja atliks dainų popuri apie Niujorką, pvz., Sinatros „Niujork-Niujork“. 

Tai pirmasis gyvo garso ir atviras visam pasauliui Christinos Aguileros pasirodymas prieš naujojo singlo, albumo ir „The Voice“ pasirodymą, todėl tai ne tik apšilimas prieš naują karjeros etapą po motinystės atostogų, bet ir galbūt bus užuominų į naują Ch. Aguileros būsimos eros koncepciją, stilių ir t. t. 

Na, o kol lauksim, prisiminkime dainininkės pasirodymą iš 2007 metų „NBA – All Stars“:



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą