2013 m. lapkričio 19 d., antradienis

A Great Big World kalba apie bendradarbiavimą su Christina Aguilera


Po gyvo pasirodymo menkai kam žinoma šviežia grupė A Great Big World su Christina Aguilera per "The Voice" su daina "Say Something" staiga šovė į populiarumo viršūnes. Daina buvo išgirsta klausytojų, ji kol kas užima aukštas pozicijas ir netrukus turėtų pasirodyti vaizdo klipas. Vaikinai, kurie susibūrė maždaug prieš metus nė nesitikėjo dirbti su tokio lygio atlikėja ir sako, kad džiaugiasi, jog Aguilera panoro visgi įrašyti "Say Something" dainos dueto versiją, kuri bus įtraukta į debiutinį jų albumą, kuris pasirodys kitų metų pradžioje.

Vaikinai atviravo apie darbą su Aguilera, nes jie tikėjosi, kad atlikėja šią dainą "paims" aukštomis oktavomis ir sukurs visai kitokią atmosferą, tačiau, anot jų, Aguilera išgirdo dainos ilgesį ir pasiliko prie pirminės dainos versijos, suteikdama jai moteriško ir jautraus kvėpavimo, virpėjimo, neužgoždama jos savo galingu balsu. Tai neįprasta Aguileros dainavimo maniera, tačiau tokių subtilių ir švelnių sąskambių, mano galva, galėjome išgirsti jos albume "Bionic". 

Vaikinai nesitikėjo tokios sėkmės ir, regis, jų svajonė pasiekti Niujorko aukštumas nenusisekė, jie išpopuliarėjo Vakarų pakrantėje ir pasiekė aukštumas kitokiais būdais. Atlikėjai dar ketina padirbėti su kitomis garsiomis šių dienų atlikėjomis. Regis, šios grupės sėkmės vartus atkėlė Christina Aguilera, argi ne puiku?

Pasiklausykime dar: 



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą