2013 m. vasario 24 d., sekmadienis

Kur dingo Christina Aguilera?






Daugelis manęs klausėte, kodėl nutariau nebetęsti Christinos Aguileros saito naujienų? Tai nutiko ne todėl, kad nebenorėčiau apie tai rašyti, bet todėl, kad pačių naujienų beveik nebeliko, kadangi atlikėja po „The Voice“ projekto tarsi dingo kaip į vandenį, gal todėl, kad norėjo padaryti pertrauką ir atotrūkį nuo televizijos ir pabūti su sūneliu ir mylimuoju. Šios kelios nuotraukos yra darytos vasario 10 dieną, Los Angelo mieste. Matome dainininkę vedžiojanti savo vieną iš augintinių.

„Lotus“ albumo, kuris pasirodė pernai lapkritį, pardavimai nebuvo stulbinamai geri – viso labo tesukurtas vienas video klipas, o antro singlo „Just a Fool“, kuris singlu buvo pristatytas gruodžio 10 dieną kol kas nieko negirdėti apie video kūrimo ketinimus, o tuo labiau apie atlikėjos turą po pasaulį, pristatant „Lotus“ albumą – viskas labai tylu, tarsi atlikėja būtų nusigręžusi nuo „Lotus“ ir abejinga komercijai. Nereikia pamiršti, kad atlikėja per „Lotus“ pristatymo renginį užsiminė, kad jai komerciniai tikslai visiškai nerūpi, jai svarbu kūrybinis procesas ir tai, ką nori pasakyti savo kūriamomis dainomis atitinkamu savo gyvenimo periodu. Ar „Lotus“ laukia tas pats, kas ir „Bionic“, ar atlikėjai tiesiog reikia daugiau laiko pailsėti nuo „The Voice“ projekto? Kol kas nieko nežinome, o naujienų beveik nepasirodo. Belieka laukti.

Albumas „Lotus“ jau paskelbtas platininiu Filipinuose ir Tailande. Auksinis jis jau tapo – Kinijoje, Kanadoje, Venesueloje, Australijoje, Brazilijoje ir Meksikoje.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą