2012 m. liepos 6 d., penktadienis

Christina Aguilera: naujas singlas jau ant nosies!



Christina Aguilera patvirtino, kad jau visai netrukus turi pasirodyti jos pirmasis singlas. Regis, gandai metų pradžioje buvo šiek tiek perdėti, sklandė daug gandų, jog singlas pasirodys sausio mėnesį, tačiau pati dainininkė nutraukė šias kalbas, sakydama, kad singlo ir naujojo albumo teks palaukti.

Po įtempto darbo „The Voice“ projekte, Christina Aguilera grįžo į įrašų studiją „pribaigti“ įrašymo darbų. Buvo pasirodę keli straipsniai, kuriuose aprašoma, kaip moteris dirba prie naujojo albumo. Dainų kūrėja Sia Furler, kuri Aguilerai yra padėjusi sukurti vieną nuostabią dainą iš „Bionic“ albumo „All I Need“,  ištisą savaitę dirbo su dainininke prie naujų dviejų būsimų dainų. SIA neslėpė susijaudinimo, nes dirbti su tokio stambaus kalibro atlikėja yra kažkas nuostabaus. O ir retkarčiais vis pasirodantys įvairių prodiuserių ir kūrėjų pasisakymai socialiniuose tinklapiuose, neleido abejoti, jog albumo įrašymas tiesiog virte verda.

Visai neseniai, „Billboard“ paskelbė džiugią žinią visiems Aguileros gerbėjams, kad šių metų rugpjūčio mėnesį pagaliau bus išleistas pirmasis Aguileros singlas, kurį paruošė, kaip ir buvo kalbėta metų pradžioje, švedų hitų kūrėjas Max Martin, pastarasis yra dirbęs su tokiomis žvaigždėmis kaip K. Perry, B. Spears, K. Clarkson. „Mes su Christina padarėme viską, ką norėjome padaryti“ – teigė Martin Max.

Pati atlikėja šitaip atsiliepia apie būsimą albumą: „Per pastaruosius dvejus metus mano gyvenime buvo daug nuosmukių ir pakilimo, todėl albumas bus labai išgyventas, jame atsispindės mano gyvenimas“.

Ką gi, belieka laukti ir sulaukti.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą