2011 m. liepos 21 d., ketvirtadienis

Evelina Anusauskaitė džiaugiasi vienoje scenoje pasirodžiusi su Christinos Aguileros būgnininku




Dainininkė, tarptautinio konkurso „Avon Voices“ dalyvė Evelina Anusauskaitė netveria džiaugsmu – trečiadienį jai teko vienoje scenoje pasirodyti kartu su popmuzikos žvaigždės Christinos Aguileros būgnininku.

  Praėjusią savaitę į Jungtines Amerikos Valstijas išvykusi ir ketvirtadienį į Lietuvą grįšianti mergina apie tai pranešė jos Lietuvoje laukiančiai mamai Jurgai Anusauskienei.
„Būgnininkas buvo ką tik grįžęs iš Aguileros koncerto. Ją pačią Evelina irgi matė, bėgančią per gatvę.“, – patikino J.Anusauskienė.

Pasak Evelinos mamos, visa „Avon Voices“ konkurso komanda – tiek stilistai, tiek muzikantai – yra aukščiausio lygio profesionalai. Moteris pastebi, kad su Evelina Jungtinėse Valstijose visi elgėsi kaip su žvaigžde.
„Jos kambario langai buvo tiesiai į Holivudo kalvas, ji turėjo asmeninį vairuotoją. Į studiją taip pat buvo atvežta visa rūbų parduotuvė, kur konkurso dalyvėms stilistė parinko drabužius, kuriuos vėliau jos gavo dovanų. Merginos gavo ir vertingų papuošalų“, pasakojo J.Anusauskienė.
Nors mergina, kuri Holivude spėjo aplankyti ir įrašų studiją, kurioje 2 mėnesius dirbo Michaelas Jacksonas, viešnagės metu dirbo išsijuosusi, į gimtinę grįžta puikiai nusiteikusi.
„Ji grįžta labai „pasikrovusi“, labai laiminga. Būdama Amerikoje ji įgijo daug pasitikėjimo savimi. Evelinos grafikas buvo tikrai labai įtemptas – nuo 6 val. ryto iki 21 val. ji dirbdavo be jokio atokvėpio, o kai rasdavo laisvesnę minutę, ji man vis rašydavo. Įspūdžiai patys geriausi ir labai stiprūs“, – kalbėjo J.Anusauskienė.

Siūlome pasižiūrėti Evelinos repeticiją su Davidu Packu (pasirodymas nuo 20.55 min):

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą