2010 m. balandžio 29 d., ketvirtadienis

Christina Aguilera pavydi Cher


Nežinau ar tai tiesa ar "pletkai", bet tiesiog pridedu:

Pranešama, kad tarp Christinos Aguileros ir legendinės atlikėjos Cher kibirkščiuoja pykčio žiežirbos dėl filmo „Burleska“ (angl. „Burlesque“), kuriame abi vaidina.

Kino juosta pasakoja istoriją apie iš mažo miestelio kilusią puikaus balso merginą, ieškančią laimės. Įsidarbinusi klube, kurio savininkę vaidina Cher, jaunoji Ali, kurią įkūnija Ch.Aguilera, mėgina išlįsti iš už baro ir pakilti į sceną.

Kaip teigė Showbizspy.com šaltiniai, konfliktas tarp 63-ejų muzikos legendos Cher ir 29-erių Ch.Aguileros įsižiebė, kai jaunajai popatlikėjai pasirodė, jog nublanksta prieš vyresnę kolegę.

„Christinos pavydas kliudo visos komandos darbui, – bulvariniam leidiniui „National Enquirer“ sakė šaltinis. – Filme labai daug muzikinių numerių. Christina buvo puiki, tačiau Cher visiškai pakerėjo.“

Anot šaltinio, Cher lengviau sekėsi susidraugauti su šokėjomis, o Ch.Aguilera praktiškai su merginomis nebendravo ir elgėsi kaip pasipūtusi scenos princesė. „Visi filmavimo aikštelėje dievina Cher, o apie Christiną susidariusi nuomonė, kad ji per daug riečia nosį. Akivaizdu, kad garsenybės viena kitai simpatijos nejaučia, nes išjungus kameras nė nesikalba. Christina pavydi Cher, tačiau abi jos yra protingos mote

rys, tad puikiai suvokia, kad privalo nesantaiką laikyti už ekrano“, – teigė šaltinis.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą