2018 m. birželio 13 d., trečiadienis

Christina Aguilera paskelbė naują RandB ir Hip-hop stiliaus dainą Like I Do ft. GoldLink


Pridedu naują paskelbtą dainą "Like I Do" iš būsimo albumo "Liberation":


3 komentarai:

  1. Koks stebuklas, kai turiu savo buvusį užpakalį ir turiu pasidalyti šiuo puikiu liudijimu. Tiesiog noriu pasakyti ačiū dr. ODION rašybos ratojui už tai, kad skyrė laiko man padėti ištarti burtą, kuris sugrąžina mano buvusį meilužį, dabar mano meilužį, kuris staiga prarado susidomėjimą manyje, po šešių mėnesių sužadėtuvių, bet šiandien mes susituokę ir esame laimingesni nei niekada anksčiau, man tikrai trūksta žodžių ir džiaugsmo, ir aš nežinau, kiek vertinu tave. Dr ODION rašybos žinovas Dievas, atsiųstas sugrąžintiems santykiams, jam labai patinka padėti žmonėms įgyvendinti savo norus, surasti tikrąją meilę, susigrąžinti buvusius meilužius, nutraukti bjaurius santykius, rasti sėkmę, pritraukti laimę, susirasti sielos draugus ir dar daugiau, susisiekti su juo šiandien. ir leisk jam parodyti tau savo Meilės rašybos sistemos stebuklus ir nuostabą. Jis pateikia geriausius rašybos rašybos rezultatus, susisiek su juo el. Paštu; (drodion60@yandex.com) arba taip pat galite „whatsApp jam“ kreiptis telefonu +2349060503921. jis taip pat gali padėti jums ištarti galingą meilės burtą jūsų santykiuose ar santuokoje.

    AtsakytiPanaikinti
  2. LOVE SPELLS SUSTABDYTI MOKYKLĄ IR GRĮŽTI SAVO GRĮŽTI
    Ar bijai, kad tavo partneris gali apgauti? O galbūt tiesiog norėtumėte saugumo žinodami, kad jis arba ji niekada nesugriaus. Burtai panaikins bet kokią neištikimybės ar apgaulės galimybę, pašalindami bet kokius potraukio jausmus ar geismą, kurį jūsų partneris gali jausti kito žmogaus atžvilgiu. Visi jūsų draugiški meilės jausmai bus panaudoti ir nukreipti į jus. Paslauga bandyti nutraukti santykius, kurie, jūsų manymu, nėra teisėti. Tavo meilužis išvyko su kuo nors kitu? Jūs ką nors mylite, bet šis asmuo jau yra įtrauktas į santykius? norite laimėti loterijoje? sėkmės ir pinigų pritraukimo burtai? nedvejodami išbandykite DR ODIONĄ Jis yra sąžiningas ir geras! KONTAKTINIS DR. ODIONAS (drodion60@yandex.com) arba taip pat galite kreiptis į jį numeriu +2349060503921.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Daugelis žmonių yra parašę straipsnių apie tai, kaip jiems buvo padėta, tačiau esu labai dėkinga tam puikiam vyrui, kuris sugrąžino mano buvusį vyrą į mane. Šis liudijimas yra tikra istorija ir mano vardas Alisa. Kai aš bendravau su šiuo vyru, taip pat buvau per liudijimą, parašytą apie jį padedantį išgydyti herpeso virusą, taip pat teko susidurti su daugybe liudijimų apie tai, kaip jis padėjo kitiems jų gyvenime, - sugrįžimas su buvusiuoju yra vienas labiausiai jaudinančių jausmų, kuriuos daugelis žmonių norėtų patirtis, ypač kai tie prisiminimai su buvusiais žmonėmis visada užtemdo mintis, kai kažkas daro tuos dalykus, kuriuos anksčiau darydavome, aš beveik 6 metus buvau vienas iš dviejų berniukų tėvų ir, nors mano buvęs vyras nebuvo su manimi, o vaikai, aš vis dar noriu, kad kada nors jis grįš pas mane. Šis gydytojas, su kuriuo susidūriau kaip daktaras Fayosa, padėjo man su mano norais ir aš mielai rašau šioje svetainėje, kad mano buvęs vyras vėl su manimi, ir aš labai džiaugiuosi pasidalydamas parodymus. su visais taip t Nors jie taip pat gali susitikti su šiuo puikiu gydytoju ir išspręsti jų problemas, aš nežinau, ką kiti gali jausti grįždami į savo buvusį gyvenimą, bet aš visada žinau, kad užmaskavimas palaiminamas tik kartą pajungus buvusį asmenį , Jei norite sėkmingai susigrąžinti savo buvusį ar susidūrę su nevaisingumo problema, susisiekite su šiuo puikiu žmogumi dr. Fayosa el. Pašto adresu (Fayosasolusionhome@gmail.com) arba tiesiogiai naudodami „whats-app“ +2348151918774

    AtsakytiPanaikinti