2016 m. vasario 18 d., ketvirtadienis

Christina Aguilera ir Blake Shelton interviu


Christina Aguilera ir Blake Shelton, kurio kondos daugiausiai yra laimėjusios The Voice projektą, šįkart duetas duoda interviu apie naująjį The Voice sezoną, kalba apie Xtinos norą, kad kada nors laimėtų moteriška komandą ir šiaip šmaikščiai vienas su kitu šnekučiuojasi. Pasižiūrėkite patys:


Christina Aguilera pasirodė "The Tonight Show Jimiho Fallona" laidoje





Christina Aguilera neseniai ir vėl pasirodė "The Tonight Show Jimiho Fallona" laidoje, o tai kaip visada reiškia labai daug netikėtų ir šmaikščių pasirodymų. Ankstesnis Ch. Aguileros pasirodymas tapo tikra interneto sensacija, šįkart garsi atlikėja, reklamuodama naująjį The Voice sezoną, mus nustebino šmaikščiu pasirodymu, įkūnijančiu TV 7 dešimtmečio dvasią. Daina apie aptemptas kelnes ir šmaikštūs pokalbiai, geriau patys pasižiūrėkite pasirodymą ir interviu, kurio metu Christina Aguilera atrodė vienims kaip pantera, kitiems kaip porno žvaigždė, o dar kitiems - tiesiog seksuali moteris.



Lietuvos "X faktorių" laimėjusi Monika Pundziūtė dainavo Christinos Aguileros "Hurt"


Neseniai "X faktorių" laimėjusi Monika Pundziūtė atliko ir Christinos Aguileros vieną gražiausių baladžių "Hurt". Pasižiūrėkime kaip tai atrodė ant lietuviškos scenos:


2016 m. vasario 15 d., pirmadienis

Christina Aguilera pasirodė Grammy apdovanojimo išvakarėse







Christina Aguilera pasirodė Grammy apdovanojimo išvakarėse ir noriai pozavo fotografams, bendravo su kitomis muzikos pasaulio žvaigždėmis.

Christina Aguilera pasidalijo asmenutėmis iš savo intymio šv. Valentino dienos



Ilgametis sužadėtinis savo moteriai surengė jaukų ir intymų šv. Valentino dienos vakarą.

Christina Aguilera davė išskirtinį interviu Mario Lopez apie vaikus, moteriškumą, The Voice ir naująjį albumą


Kaip visada tie patys klausimai ir kaip visada daugmaž tokie pat atsakymai. Tikriausiai nieko nenustebino ir šįkart, kai Christina Aguilera pakalbėjo apie moteriškumą, motinystę ir svarbą skirti sau laiko. Taip pat ji pabaigoje užsiminė apie artėjantį albumą ir kad jame iš esmės atsispindės paskutinių kelerių metų patirtis.


Christina Aguilera bendradarbiauja su Patti LaBelle


Christina Aguilera vėl bendradarbiauja "The Voice" projekte su sena savo pažįstama Patti LaBelle, kuri seniai kartu su kitomis merginomis atliko garsų Ch. Aguileros hitą "Lady Marmalade". Šįkart moterys dirbs ties "The Voice" projektu.


Christina Aguilera pasirodė populiariame "Lip Sync Battle" su Lady Marmalade įvaizdžiu


Christina Aguilera pasirodė populiarioje "Lip Sync Battle" laidoje, kurioje dvi garsenybės stengėsi įkūnyti kitus garsius atlikėjus ir galiausiai vienas iš dviejų kas nors laimi. Šiame sezone Ch. Aguilera padėjo savo "kopijuotojai" aktorei Hayden Panettiere, kuri būtent pasirinko kopijuoti "Lady Marmalade" ir senąjį Xtinos įvaizdį. Laidoje taip pat dalyvavo Eva Longoria.




Filmuotas interviu žurnalui "Moters sveikata"





Pasirodė "The Voice" 10 sezono reklama su Christina Aguilera





2016 m. vasario 5 d., penktadienis

Oficialus 10 sezono "The Voice" plakatas ir reklama




Prieš Jus oficialūs 10 sezono "The Voice" reklaminė fotosesija susijusi su disco stiliaus muzikos ištakomis, taigi, prieš Jus reklama:




Christina Aguilera ir Miley Cyrus dirbs "The Voice" kartu



Pamenate gandą, kad Christina Aguilera į pagalbą 10 sezone „The Voice“ ateis pati Katy Perry? Pasirodo, visai ne K. Perry, o skandalingoji paauglių numylėtoji Miley Cyrus, kuri padės Ch. Aguilerai ruošti atlikėjus pasirodymui. Štai ir pirmoji kartu fotografija.


2016 m. vasario 2 d., antradienis

Christina Aguilera "Women's Health" mėnesio moteris



Christina Aguilera tapo vasario mėnesio "Moters sveikata" viršelio moterimi ir dalijosi interviu metu apie motinystę, mitybą ir jogos pratimus.





Christina Aguilera ir The Voice 10 sezono pirmoji reklaminė nuotrauka


Štai pirmoji reklaminė 10 sezono The Voice nuotrauka, kurioje matome pirmąjį rimtą Christinops Aguileros sulieknėjimą po antrojo gimdymo.

Christina Aguilera pasidalijo dar viena asmenute


17-metė iš kanados Noemie Lorzema dainavo Christinos Aguileros dainą "Lift Me Up"


Prancūzijoje vykstantis "The Voice" nustebino septyniolikmetės iš Kanados pasirodymas per akląsias perklausas, kur ji atliko vieną gražiausių Christinos Aguileros "Bionic" albumo baladžių "Lift Me Up". Komisija ir žiūrovai neliko abejingi.


Originalioji versija:


Pirmoji būsimo "The Voice" naujojo sezono fotografija su Christina Aguilera