2015 m. gruodžio 27 d., sekmadienis

Christinos Aguileros hitas "Hurt" pelnė Vevo kanalo sertifikatą




Šie metai atlikėjai internete išties sėkminga, nes jos hitas „Hurt“, pasirodęs 2006 metais, Vevo kanale, perkopęs 100 milijonų peržiūros, pelnė sertifikatą.

Christina Aauilera pasidalijo kalėdinėmis asmeninėmis nuotraukomis








Christina Aguilera pasidalijo dvejomis kalėdinėmis fotografijomis iš savo namų, kur ji vilki aptemptą juodą suknelę ir su gyvenimo partneriu prie kalėdinės eglutės. Kitos fotografijos iš miesto, kur atlikėja išėjo vienui viena apsipirkti, tikriausiai ieškodama kalėdinių dovanų savo draugams.

Christina Aguilera gyvai atliko dainą "Beautiful" kalėdinėms atostogoms





Neseniai kalėdiniame renginyje, kurį transliavo JAV televizija, Christina Aguilera atliko gyvai savo seną hitą „Beautiful“. Renginys skirtas šeimoms, kurie išgyvena sunkius laikus, o per Kalėdas gali atsipūsti ir pasidalyti savo išgyvenimais su visu pasauliu.

Hitas "Say Something" su Christina Aguilera tapo penkis kartus platininiu JAV




Regis, hitas „Say Something“, kurį Christina Aguilera įrašė kartu su „A Great Big Worl“ ir atnešęs atlikėjai šeštąjį Grammy apdovanojimą, nesiliauja stebinti savo unikaliu populiarumu. Neseniai oficialiai paskelbta, kad šis kūrinys JAV tapo penktą kartą platininiu ir perkopė 5 milijonų kopijų pardavimą. Manoma, kad visame pasaulyje šis kūrinys parduotas nuo 9 iki 12 milijonų. Pasiklausykime šio jautraus kūrinio dar kartą: 

Christina Aguilera su Seth MacFarlane atliko Sinatros dainą "New York, New York"







Gruodžio mėnesį vykusiame renginyje pagerbti legendinį amerikiečių atlikėją Sinatrą dalyvavo ir Christina Aguilera, kuri kartu su Seth MacFarlane gyvai atliko vieną garsiausių ir žinomiausių Sinatros dainų „New York, New York“. Siūlau pasižiūrėti ištraukas: