2015 m. rugsėjo 29 d., antradienis

Christina Agulera svarsto galimybę įsigyti būstą Niujorke


Christina Aguilera svarsto pasiūlymą įsigyti būstą Niujorke ir iš Los Angelo ten persikelti su šeima. Atlikėja svarsto galimybę įsigyti už 105 milijonus dolerių puikiausioje vietoje su nuostabia panorama trijų aukštų nekilnojamąją būstą. Tačiau menkai tikėtina, kad atlikėja kraustytųsi į Niujorką, kadangi artimieji gyvena vakarinėje JAV dalyje, o ir filmavimai, projektai taip pat labiau generuojami Vakarų pakrantėje.

Christinos Aguileros dainų įrašai jau atkeliavo į RCA įrašų studiją


RCA įrašų kompanija, kuri atstovauja ir leidžia Christinos Aguileros albumus paskelbė, kad Christina Aguilera pagaliau atvyko į jų kompaniją su dainų įrašais ir tikriausiai netrukus baigsis visi gandų lygmenys ir prasidės albumo reklaminė kampanija. Ką veikia Ch. Aguilera su albumu RCA įrašais tikriausiai nesunku įsivaizduoti, nes iš jų bus komponuojamas būsimas albumas, bendra jo idėja, koncepsija ir reklaminės kampanijos strategijos, kurios, bent mano nuomone, mažai turėtų kuo skirtis nuo paskutiniojo albumo "Lotus" kampanijos t. y. atlikėja per "The Voice" pristatys albumą, padainuos keletą dainų, tikriausiai "duetinių", pasirodys keliose laidose, gal nufilmuos vieną kitą vaizdo klipą... Būtų gana nyku, kad beveik dviejų metų darbas prie šio albumo taip ir pasibaigtų, visgi gerbėjai nori pasaulinio turo ir didesnės reklaminės kampanijos, bet viskas priklauso nuo atlikėjos.

Štai taip atrodo RCA žinutė:


Christina Aguilera Ekvadore




Christina Aguilera neseniai lankėsi Ekvadore (Pietų Amerikoje). Nereikia pamiršti, kad atlikėja turi ekvadorietiško kraujo iš tėvo pusės, tačiau giminių ten ji tikrai nelankė. Ilgai buvo spėliojama, ką ji veikė tokioje egzotiškoje šalyje? Viena iš hipotezių buvo "The Voice" filmavimas anonsui arba su "Pasaulio maisto" kampanija labdaros tikslais, tačiau greitai ši idėja atmesta, nes ji buvo pastebėta su savo grupės šokėjomis. Kol kas manoma, kad ji išsirengė palaikyti šokėjas drauges į šokių konkursą ir galbūt tokiu būdu pailsėti po naujojo albumo baigties?

2015 m. rugsėjo 24 d., ketvirtadienis

Christinos Aguileros vadybininkas prabilo apie atlikėjos netolimos ateities planus




Neseniai Christinos Aguileros ilgalaikis vadybininkas Irving Azoff viename ilgame interviu pagaliau prabilo apie Christiną Aguilerą ir jos karjerą bei ateities planus. Na, išties, gerbėjai gali džiūgauti, nes atlikėja tikrai yra parengusi ne vieną staigmeną. Visų pirma vadybininkas užsiminė, kad artimiausiu metu Ch. Aguilera grįš dešimtam sezonui į „The Voice“ ir toliau teisėjaus. Panašiu metu turėtų pasirodyti ir naujasis albumas, kurį atlikėja šiuo metu baigia. Vadybininkas naująjį Aguileros muzikinį žingsnį ir albumą apibūdino kaip „neįtikėtiną“. Taip pat jau žinoma, kad Aguilera grįš į filmavimo aikštelę ir filmuosis toliau „Neshville“ seriale – ar vaidmuo bus ilgesnis, ar vėlei epizodinis, kol kas neužsimenama. 

Žurnalistai bandė provokuoti vadybininką, klausdami, ar Christina Aguilera neketina koncertuoti Las Vegase, kaip tai padarė tokios atlikėjos Britney Spears, Celine Dion ir kt. Jis atsakė, kad šiuo metu atlikėja, anot jo, yra karjeros viršūnėje, ji įsipareigojusi „The Voice“ ir išleisti naują albumą ir galbūt nebent ateityje, kai reikės „pakurstyti karjerą“ ji gal ir imtųsi tokio projekto. Taip pat mįslingai jis užsiminė apie tai, kad Christina visgi norėtų muzikinio turo aplink pasaulį.

8 sezonas "The Voice" pelnė Emmy apdovanojimą






Emmy apdovanojimai – prestižiškiausių televiziniai apdovanojimai. Šiemet Emmy statulėles išdalijo rugsėjo 20 d., ir amerikiečių projektas „The Voice“ pelnė Emmy apdovanojimą kaip geriausias TV šou projektas. Prie 8 sezono, žinoma, prisidėjo ir Christina Aguilera.

Christina Aguilera pastebėta prekybos centre (2015 rugsėjis)




Christina Aguilera vėl prisiminė Linda Perry




Christina Agulera paskatino pirkti ir klausytis naujojo Linda Perry albumo, skirto vaikams. Landa Perry – garsi amerikiečių dainininkė ir muzikos kūrėja, parašiusi ne vieną gražią baladę Christina Aguilerai, tarp kurių būta ir daina „Beautiful“. Gal ji prisidėjo ir prie naujojo būsimo albumo kūrimo?

Christina Aguilera pagyrė Ariana Grande




Christina Aguilera per savo socialinio puslapio paskyrą atsakė Arianai Grande dėl jos balso įmitavimo TV šou laidoje. Šia žinote ji pagyrė jaunesniąją atlikėja ir paskatino nesustoti!


Dar kartą pridedu vaizdo įrašą:



Christina Aguilera netrukus filmuosis "The Voice" naujam sezonui




Jau spalio 11 dieną bus pradėtos filmuoti aklosios „The Voice“ perklausos, kuriame vėlei teisėjaus ir savo naują komandą formuos Christina Aguilera. Šiuo metu jau visi bilietai, deja, išpirkti. Milžiniško populiarumo visame pasaulyje sulaukęs projektas jau skaičiuos 10 sezoną ir Christina bus viso to dalimi.