2015 m. gegužės 29 d., penktadienis

Christina Aguilera su savo sužadėtiniu Matt dalyvavo Rolling Stone koncerte


Pasirodė iTunes singlo "Anywhere but here" topų reitingai



Neseniai pasirodė "Niekados šalies" būsimo filmo garso takelio "Anywhere but here", kurį įrašė Christina Aguilera, reitingai. Singlas nebuvo itin plačiai reklamuojamas, manoma, kad suintensyvės prieš filmo debiutą. Ch. Aguileros daina kaip singlas iTunes debiutavo kaip pirmoji daina iš "Niekados šalies" rinktinių atlikėjų dainų albumo.

Pasiklausykime dar kartą:


Christina Aguilera baigė darbą 8 "The Voice" sezone ir atliko su teisėjais "The Thrill Is Gone" dainą





Christina Aguilera pagaliau baigė darbą aštuntame "The Voice" sezone ir su kolegomis teisėjais atliko gyvai dainą "The Thrill is gone". Nors šiame sezone Xtinos komanda ir vėl nelaimėjo - tai lėmė Amerikos žiūrovų balsai ir jos favoritė India į finalą nepateko, apskritai Xtinai šis sezonas gana sėkmingas balsų atžvilgiais. Ar atlikėja tęs rudenį teisėjavimą 9 sezone, kol kas nežinoma. Manoma, kad vasara atlikėja skirs daug dėmesio pasirodančio albumo užbaigčiai ir reklamos kampanijai bei vaizdo klipo filmavimams - bent taip atlikėja žadėjo duodama interviu paskutinėmis "The Voice" laidomis. Na, o kol kas pasižiūrėkime vaizdo įrašą, kuriame finale atlikėjai atlieka dainą:


2015 m. gegužės 20 d., trečiadienis

Christina Aguilera parodijavo Lady Gaga, Cher, Britney Spears, Shakira, Miley Cyrus ir Sia



Christina Aguilera netikėtai nustebino su The Voice komanda įdomiomis parodijomis. Įvaldydama įvaizdį kiekvienos scenos dievaitės - Miley Cyrus, Britney Spears, Cher, Lady Gaga, Shakira, Sia. Sunku sulaikyti šypsenas. Jau seniai tarp kolegų sklinda kalbos, kad Xtina turi puikų humoro jausmą ir komikinių sugebėjimų. Pasižiūrėkime:


2015 m. gegužės 19 d., antradienis

Christina Aguilera davė interviu Mikio Mauzo atrakcionų parke



Christina Aguilera, atostogavusi kelioms dienoms su šeima atrakcionų Mike Mause klube, davė išskirtinį interviu apie savo šeimą, su asmeninio šeimos albumo nuotraukomis. Pasižiūrėkime:


Nauja Christinos Aguileros daina "Anywhere But Here" filmui "Niekados šalis"



Pasirodė visa nauja Christinos Aguilera filmui "Niekados šalis" filmui skirtas garso takelis "Anywhere but here". Kviečiu pasiklausyti.


2015 m. gegužės 5 d., antradienis

Christina Aguilera vėl prabilo apie naująjį albumą: "Prižadu, albumas tikrai bus!"



Christina Aguilera pagaliau prabilo apie naująjį albumą. Jau beveik praėjo metai po to, kai ji pranešė pasauliui, kad įrašinėja albumą, tačiau gimdymas, The Voice projektas ir kiti darbai atėmė nemažai laiko ir net gerbėjams nieko nenuskilo, o viltys, kad pasirodys albumas visai apmirė. 

Visai neseniai pavyko tiesiogiai atlikėjos paklausti apie būsimąjį albumą ir Aguilera atskleidė įdomių faktų. Visų pirmą ji pažadėjo, kad albumas tikrai bus ir pati apie tai netrukus ketina per įvairius socialinius kanalus priminti reklamine kampanija. Būtent jos dalyvavimas seriale Nešvilis buvo neatsitiktinis, kadangi ten ieškojo įkvėpimo kitoms dainoms ir gal albumo užbaigties, šios patirtys taip pat turėtų atsispindėti būsimame albume. Tikriausiai daugiau apie tai bus kalbama ir galbūt iš tikrųjų jau daroma po The Voice 8 sezono baigties? Laukime.


Christina Aguilera atliks gyvai dainą "Lift Me Up"?


Pasirodė gandų, kad Christina Aguilera per The Voice laidą gyvai atliks dainą "Lift Me up" iš savo albumo "Bionic" Nepalo per žemės drebėjimą aukoms paremti. Kol kas didesnių duomenų nėra apie tai, tačiau atgaivinti šį Lindos Perry parašytą šedevrą, Aguileros albume singlu taip niekada ir netapusia daina, tikrai verta. Kodėl? Paklausykime:


Paskutiniųjų "The Voice" laidų Christinos Aguileros įvaizdžiai







Christina Aguilera kartu su Gwen Stefani moko dainuoti The Voice naujokę


Išties mažai ką rašau apie The Voice projektą, nes informacijos apie kiekvieną laidą yra be galo daug, bet mane paskutiniu metu sujaudino šis momentas, kada Christina Aguilera į mokytojus pagalbininkus pasikvietė kolegę Gwen Stefani ir mokė naujokę pusfinalininkę dainuoti. Pasižiūrėkime:


Ir rezultatas:


Demi Lovato norėjo merginų grupės, kurioje dainuotų su Christina Aguilera


Populiari amerikiečių atlikėja Demi Lovato neseniai viename interviu pareiškė, kad anksčiau, kol neprasidėjo jos solo karjera, ji labai troško sukurti balsingų merginų muzikos grupę, kurioje dainuotų tokios merginos, kaip Beyonce, Kelly Clarkson ir, žinoma, ji pati: