2015 m. balandžio 24 d., penktadienis

Christinos Aguileros "Candyman" gavo Youtube Vevo sertifikatą


Vaizdo klipas "Candyman" ką tik pelnė dar vieną Vevo sertifikatą Christinai Aguilerai, nes tuoj perkops 100 milijonų peržiūrą. Ta proga pasižiūrėkime dar kartą puikų vaizdo klipą ir pasiklausykime dainos: 


Pasirodė nauja Christinos Aguileros daina "Shotgun" serialui "Nešvilis"


Pasirodė antroji Christinos Aguileros įrašyta daina serialui "Nešvilis" (angl. Nashville), kurią puikiai pasitiko klausytojai ir muzikos kritikai. Pasiklausykime studijinės versijos ir kaip tai skambėjo pačiame seriale:




Christina Aguilera su kompanionais iš "The Voice" atliko dainą "Crazy"



Christina Aguilera gyvai atliko dainą "Crazy" su The Voice teisėjais Adam Levine, Pharrell, Blake Shelton ir Ceelo Green :




2015 m. balandžio 21 d., antradienis

Christina Aguilera pasirodė Country music 2015 apdovanojimuose







Kaip ir buvo žadėta, Christina Aguilera pasirodė Country muzikos apdovanojimuose ir dainavo gyvai. Galite pasižiūrėti:


Christina Aguilera pasirodė dviejų metų naktinio klubo Hakkasan Las Vegas gimtadienyje




Geriausi gyvo garso pasirodymai MTV movie apdovanojimuose



Neseniai buvo sudaryta apklausa, kurios metu buvo bandyta išsiaiškinti, kuris gyvo garso pasirodymas labiausiai įsiminė MTV movie apdovanojimuose per visą istoriją. Pirmoje vietoje pamatėme Christinos Aguileros dainą "Lady marmalade", o devintoje, jos Bionic eros popuri dainų pasirodymą. Pasižiūrėkime:


Sam Smith paminėjo Christinos Aguileros albumą "Stripped" kaip geriausią visų laikų albumą




Garsus britų atlikėjas Sam Smith, kuris šiemet pelnė Grammy, savo socialiniame tinklapyje paminėjo Christinos Aguileros albumus "Stripped" ir "Bionic" kaip jo nuomone geriausius albumus. Cituoju:

"Nesvarbu kas ką sako (cituoja frazę iš dainos Beautiful), šis albumas vienas mano mėgstamiausių, žemai lenkiuosi ir keliu skrybėlę!"

2015 m. balandžio 14 d., antradienis

Pasirodė didelė ištrauka su Christina Aguilera iš serialo "Nešvilis"



Pasirodė nemažas gabaliukas ištraukos iš pirmosios serijos "Nashville", kurioje pasirodo Christina Aguilera. Pasižiūrėkime:


Nauja Christinos Aguileros daina: The Real Thing (feat. Christina Aguilera) - Single by Nashville Cast


Pasirodė nauja Christinos Aguileros įrašyta daina, skirta serialui "Neshville". Pasiklausykime:


"The Voice" konda pasirodė laidoje "Today Show Interview"


Neseniai darydami 8 sezono "The Voice" reklaminę kampaniją, visi teisėjai pasirodė TV laidoje "Today Show Interview". Kiekvienas pasakė, kas kieno dainos atlikėjų repertuare yra mėgstamiausios. Ar žinojote, kad Adamui Lavigne gražiausia Aguileros daina yra "Beautiful"? 

Pasižiūrėkime:


Pasirodė filmo "Niekados šalis" pilnas būsimų dainų sąrašas

 
1. Jon Bon Jovi - Beautiful Day
2. Christina Aguilera - Anywhere But Here
3. Jessie J - Stronger
4. John Legend - My Imagination
5. Rita Ora - Play
6. Nick Jonas - Neverland
7. Matthew Morrison - We Own The Night
8. Lady Antebellum - Remember Me
9. Gary Barlow - Something About This Night
10. Paloma Faith - Circus Of Your Mind
11. Emeli Sande - When Your Feet Do not Touch The Ground
12. Josh Groban - What You Mean To Me

Christina Aguilera šventė sužadėtinio Mett'o gimtadienį


Christina Aguilera visai neseniai atšventė sužadėtinio Mett'o gimtadienį. Vyko gana uždaras vakarėlis, į kurį buvo sukviesti jos ir Mett'o artimiausi draugai ir keletas kviestinių žmonių be žurnalistų ir viešumos. Mus pasiekė tik įvairios asmenutės.








Christina Aguilera "The Voice" atliko dainą "Hotel California" kartu su savo komandos finalininkais



Christina Aguilera gyvai atliko kartu su savo "The Voice" 8 sezono finalininkais legendinę daina "Hotel California". Daugelis liko išties sužavėti.

Pasižiūrėkime:


2015 m. balandžio 11 d., šeštadienis

Christina Aguilera davė interviu apie savo vaidmenį seriale "Nešvilis"


Christina Aguilera pagaliau davė trumpą interviu apie tai, kodėl sutiko pasirodyti seriale "Neshville" (liet. Nešvilis). Pasidabinusi juodu peruku, ji sako, kad jai labai patinka kurti charakterius kine ir televizijos serialuose.

Pasižiūrėkime:


Dami Beneyto "From My Heart to Yours" daina skirta Christina Aguilerai


Menkai kam žinomas amerikiečių atlikėjas Dami Beneyto sukūrė dainą Christinai Aguilerai, kuri vadinasi "From my heart to Yours". Daina dar ypatinga tuo, kad prie jos vaizdo klipo kūrimo prisidėjo daugybė gerbėjų iš viso pasaulio, kurie vienaip ar kitaip save nufilmavo, išreikšdami meilę savo didžiabalsei atlikėjai.

Pasižiūrėkime:


Naujos Christinos Aguileros fotografijos iš "The Voice" 8 sezono



2015 m. balandžio 9 d., ketvirtadienis

Naujausi Christinos Aguileros įvaizdžiai "The Voice" laidoje








Prieš jus - paskutiniųjų TV laidų "The Voice" Christinos Aguileros įvaizdžiai. Nors mažai rašau apie jos dalyvavimą šiame projekte, tai paminėsiu, kad šiuo metu Xtinos komanda 8 sezone yra jau surinkusi pilną komandą ir ruošiasi naujasis "mūšių ir vagysčių" kovos ringe.

Štai pirmos Xtinos komandos narių bendras pasirodymas pagal Madonnos daina "Like a Prayer":


Christina Aguilera surenks pasirodymą "Country muzikos apdovanojimuose" 2015



Oficialiai paskelbta, kad balandžio 19 dieną, Christina Aguilera surengs pasirodymą "Country muzikos apdovanojimuose" 2015. Kokia tai gali būti daina, atspindinti Country muziką? Gal iš albumo Lotus "Just a Fool", o gal kokia nors kito atlikėjo perdainuota? Kad ir kaip ten bebūtų, kviečiu pasiklausyti Country muzikos stilių labiausiai atliepiančios atlikėjos dainos:



Daina "Hoy tenga ganas de ti" gavo Vevo sertifikatą.



Christinos Aguileros ir Alejandro Fernandez daina "Hoy tengo ganas de ti" gavo Youtube kanalo Vevo paskyros, per kurį leidžiami legaliai garsiausi pasauli vaizdo klipai, gavo sertifikatą. Priminsiu, kad sertifikatus gauna tik sėkmingi vaizdo klipai, kurie perkopia 100 milijonų peržiūrų.

Dar kartą:


Netrukus pasirodys filmo "Niekados šalis" dainos ir nauja Christinos Aguileros daina



Netrukus pasirodys būsimo filmo "Niekados šalis" dainos ir nauja Christinos Aguileros daina, kuri vadinasi "Anywhere but here". Tiesa, visos dainos jau yra pasirodžiusios demo versijomis arba yra kas nors įdainavę, tik jas filmui atliks ryškiausios šių dienų pop muzikos žvaigždės, tarp jų ir Rita Oro, Jessie J ir kiti.

Galime pasiklausyti demo ir visokių atlikėjų perdainuotą šios dainos versijų ir maždaug įsivaizduoti, kaip tai skambės Christinos Aguileros vokau:




Pasirodė pirmasis serialo "Neshville" anonsas su Christina Aguilera


Pasirodė pirmasis serialo "Neshville" anonsas, kuriame pasirodo ir Christina Aguilera. Artėjant šio serialo antrajam sezonui į pabaigą, Xtina pasirodys trijuose serijose. Pirmoji vadinasi "Nobody Knows But Me".

Pasižiūrėkime: