2015 m. kovo 26 d., ketvirtadienis

Christina Aguilera seriale Neshville




Pirmasis epizodas, kuriame pasirodys Christina Aguilera seriale Neshville, jau pasirodys balandžio 15 d.!

Christina Aguilera ir jos pasirodymai "The Voice"






2015 m. kovo 20 d., penktadienis

Christina Aguilera šiomis savaitėmis filmavosi seriale Nashville




Primenu, kad balandį pasirodys Nashville serijos su Christina Aguilera, kurioje ji nusifilmavo keliose serijų. Ji ten tapo ryški brunetė - tai matome iš pirmosios fotografijos, kurioje ji repetuoja tekstą, o antroje - atsisveikinimo vakarėlis iš filmavimo komandos, kurioje ji beveik raudonplaukė. Kol kas neaišku, ar ji su peruku, ar iš tikrųjų pakeitė savo vizitine kortele tapusią platinos spalvą.

Christinos Aguileros albumas "Stripped" tarp geriausių pardavimų 3 tūkstantmetyje albumų




Christinos Aguileros albumas "Stripped", pasirodęs 2002 metų pabaigoje, pateko į top50 geriausių parduodamų albumų trečiame tūkstantmetyje t. y. nuo 2000 m. iki šių dienų. Ji užėmė 40 vietą. Pirmoje - Adelė su albumu "21".

Taop 50 net nėra tokių atlikėjų kaip Britney Spears ar Shakira.

2015 m. kovo 3 d., antradienis

Christina Aguilera papasakojo dar detalių apie būsimąjį naują albumą


Neseniai The Voice projekto konferencijoje, kurioje dalyvavo visi projekto teisėjai, Christinos buvo pasiteirauta ir apie naująjį būsimą albumą, kurio visi tikisi dar šiais metais. Xtina prasitarė, jog albumas dar nebaigtas ir jai labai patinka ilgas, sunkus kūrybinis ieškojimo kelias. Atlikėja pasakojo, kad didžiąją dalį albumo dainų įrašė dar laukdamasi dukrelės, todėl albume labai atsispindės šis nėštumo periodas ir kaupiama meilė naujam kūdikiui. Šiuo metu ji tobulina Pharrell specialiai jai parašytą dainą. Belieka tik laukti ir dar kartą laukti.