2015 m. sausio 28 d., trečiadienis

Prie naujojo Christinos Aguileros albumo dirba David Hodges




Paskelbta, kad Christina Aguilera pirmą kartą karjeroje dirba su dar vienu nauju prodiuseriu ir dainų kūrėju, įrašinėdama savo naująjį albumą. Šįkart jai talkina David Hodges, kuris laikomas vienas iš platininių hitų kūrėjų meistrų. David Hodges yra dirbęs su ne viena ryškiausia šių dienų scenos žvaigžde. Tereikia paminėti, kad jis padėjo sukurti grupės Evanescene „My Immortal“, Christina Perry „A Thousand Years“, Kelly Clarkson „Because of You“, Daughtry‘s „What about now“, Carie Underwood „See You Again“ ir kt. Daugelis dainų labai žinomos, melodingos ir šviesios, todėl potencialiai jis gali sukurti tikrai gerą hitą Christinai Aguilerai.

 

Pasiklausykime pačių ryškiausių David Hodges kūrinių:





Christina Aguilera atidarys "NBA - Visos Žvaigždės" renginį gyvo garso pasirodymu




Vakar, sausio 27 d., daugelis Amerikos dienraščių pranešė labai džiugią žinią visiems Christinos Aguileros gerbėjams. Pasirodo, atlikėja 2015 vasario mėnesį, likus kelioms dienoms iki „The Voice“ 8 sezono pasirodymo, pasirodys kitoje JAV pusėje (Niujorke) ir gyvo garso trenksmu atidarys krepšinio fiestą „NBA – visos žvaigždės“. Tai vienas laukiamiausių sezonų krepšinių fanams, kai vienoje aikštelėje ima grumtis pačios ryškiausios NBA žvaigždės. 

Anksčiau Christina Aguilera jau yra atidariusi šį renginį – 2007 metais, kai dainavo savo hitą iš albumo „Back to Basic“. Renginyje taip pat dainuos vis dar ant bangos esanti atlikėja Adriana Grande. Christinai talkins garsi palaikymo šokėjų komanda „The Rockettes“. Pasirodymas turėtų būti stilingas, harmoningas, nes dalyvaus „tokie“ pripažinti šokėjai. Manoma, kad atlikėja atliks dainų popuri apie Niujorką, pvz., Sinatros „Niujork-Niujork“. 

Tai pirmasis gyvo garso ir atviras visam pasauliui Christinos Aguileros pasirodymas prieš naujojo singlo, albumo ir „The Voice“ pasirodymą, todėl tai ne tik apšilimas prieš naują karjeros etapą po motinystės atostogų, bet ir galbūt bus užuominų į naują Ch. Aguileros būsimos eros koncepciją, stilių ir t. t. 

Na, o kol lauksim, prisiminkime dainininkės pasirodymą iš 2007 metų „NBA – All Stars“:



2015 m. sausio 26 d., pirmadienis

Christina Aguilera patvirtino, kad pasirodys pokalbių laidoje "Saturday Night Live"



Dainininkė Christina Aguilera patvirtino, kad ji pasirodys greitu metu pokalbių laidoje "Saturday Night Live" kartu su "The Voice" partneriu Blake Shelton. Kaip visada laida bus orientuota ne į atlikėjos asmeninį gyvenimą, kuris mums gal net labiau įdomus, įskaitanat ir naujojo albumo naujienas, bet į naująjį "The Voice" sezoną.

Nick Jonas tapo Christinos Aguileros "The Voice" pagalbininku-mentoriumi




Kaip ir kiekviename sezone teisėjai turi savo mentorius-pagalbininkus, rengiant dalyvius pasirodymams. Šį kartą Christinai Aguilerai talkins Nick Jonas.

Paisrodė pirmoji 8 "The Voice" sezono reklama su Christina Aguilera



Pridedu ką tik pasirodžiusios reklamos ištrauką. Kol kas tik prasta kokybė.


Christina Aguilera įrašys dainą filmui "Niekados šalies beieškant"


Filmo kūrėjai "Niekados šalies beieškant" (angl. Finding Neverland) jau ruošiasi 2015 metų filmo versijo kūrybai. Šioji versija turėtų panašėti į Brodvėjaus miuziklą. Kūrėjai prabyla apie tai, kad vieną iš garso takelių įdainuos pati Christina Aguilera ir neatmeta galimybės, kad pati epizodiškai gali pasirodyti juostoje.

Ch, Aguilera atgaivina ryšius su kinu?

Christina Aguilera paviešino pirmąją savo dukros Summer Rain nuotrauką



Christina Aguilera pagaliau paviešino pirmąją savo dukrelės Summer Rain, gimusios 2014 rugpjūtį, fotorafiją ir už tai nepaprašė nė vieno dolerio. Atlikėja nuotrauka pasidalino socialiniame tinklapyje ir parašė: "Saugokitės... auga naujoji diva!".

 :)

2015 m. sausio 6 d., antradienis

Christina Aguilera 2015 grįžta į The Voice žaismingai



Vasario pabaigoje startuos aštuntasis "The Voice" laidos sezonas, į kurį po motinystės atostogų sugrįžta vienas ryškiausių šio projektų veidų - Christina Aguilera. Nors projektas tik vasario pabaigoje, jau pasirodė pirmasis reklaminis plakatas, kuris žada žaismingą ir jaunatvišką sezoną ir Aguilera atrodo įspūdingai!

Vat.

Christinos Aguileros veidas vienas gražiausių pasaulyje



Visai neseniai VH1 apklausos duomenimis sudarė TOP-10 žinomiausių moterų, kurių veidai informantams yra gražiausi pasaulyje. Galime pasidžiaugti, kad nuolat kritikos dėl išvaizdos sulaukianti Christina Aguilera užėmė garbingą 6 vietą. 

Pirmoje vietoje atsidūrė - Adriana Lima, antroje - Olivia Wilde, trečioje - Taliani Vargas. 4 - Irina Shayk, 5 - Angelina Jolie, 7 - Emma Watson, 8 - Avril Lavigne, 9 - Adele, 10 - Beyonce.

Vat.

Ar Christina Aguilera jau susituokė?



Naujausiais gandais, bet kol kas nepatvirtina, Christina Aguilera slapta susituokė 2014 gruodžio 31 dieną. Jau kuris laikas sklido kalbos, kad repetuojama vestuvių ceremonijai, bet jokių oficialių žinių nei spaudoje, nei iš pačios atlikėjos nebuvo. Galimas daiktas, kad atlikėja nori tylių ir jaukių vestuvių be žiniasklaidos dėmesio, bet galimas daiktas, kad vestuvių tądien nebūta.

Vat!

Christina Aguilera buvo apšmeižta "Mikimauzo"



Christina Aguilera neseniai patyrė, kaip žvaigždėms jau yra įprasta, dar vieną šmeižtą. Neseniai lankydamasi per savo gimtadienį "Disneilende", kur noriai pozavo savo asmenutėms su Mikimauzo artistais. Pasirodo, vienas artistas socialiniuose tinkluose ėmė šmeižti, kad atlikėja su juo elgėsi preciziškai, išvadino jį "asilu", sakydama, kad "jis nežino, kas ji esanti". Atlikėja šio įvykio nepakomentavo, bet į šmeižtą sureagavo buvę atlikėjos draugai, kurie paskelbė, kad tai dar vienas būdas pasipelnyti, nes "Disneleide" nieko panašaus tą dieną neįvyko ir visada diena praėjo sklandžiai.

Vat!

Christinos Aguileros albumas "Lotus" pripažintas geriausiu albumu



Prieštaringai vertinamose Pasaulio muzikos apdovanojimuose, kuris šiemet neseniai vyko Prancūzijoje, buvo išdalyti prestižiniai apdovanojimai viso pasaulio atlikėjams. Daugelis nustebo, kad geriausiu Lotynų muzikos albumu buvo išrinktas būtent Christinos Aguileros muzikos albumas "Lotus", pasirodęs 2012 metais. Įdomu tai, kad šis albumas priklauso anglikoniškai-amerikietiškai muzikos rinkai ir jame nėra nė vienos ispaniškos dainos ar stiliaus, kuris propaguotų Lotynų Amerikos muzikos stilius. Daugelis mano, kad apdovanojimą suponavo paskirti tiesiog Ch. Aguileros ekvadorietiškos šaknys. Šiaip ar taip sveikinimai su pergale, nes "Lotus" šito nusipelnė seniai.

Vat!