2015 m. lapkričio 14 d., šeštadienis

Christina Aguilera skatina atsisakyti smurto šeimose: apie Gwen Stefani ir Blake Shelton santykius, vedybas ir naująjį albumą







Neseniai Christina Aguilera dalyvavo renginyje, skatinančiame nutraukti bet kokį smurtą šeimose. Garsi atlikėja vis dažniau dalyvaujanti socialiniuose projektuose, pasakojo, kad vaikystėje pati patirdavo nemažai smurto iš tėvo ir kaip tai buvo sunku. 

Renginio metu pavyko organizatoriams pakalbinti įvairiais klausimais dainininkę. Vienas iš intriguojančių klausimų buvo, ką ji mano apie Gwen Stefani ir Blake Shelton užsimezgusius romantinius santykius. Atlikėja neslėpė, jog buvo labai nustebusi, nes abu jie buvo ką tik išsiskyrę, bet ji bet kokiu atveju juos palaikanti ir sako, jog abu nusipelnė laimės.

Interviu metu ji taip pat užsiminė, kad kol kas nesiruošia vedyboms ir neturinti įrodyti savo meilės vestuvėmis ir kad šiuo metu yra susitelkusi ties naujos savo muzikos kūrybos procesu ir darbu su skirtingais prodiuseriais. Kol kas šiuo metu veikloje yra svarbiausia jos muzika. Galiu pridėti nuo savęs tik tiek, kad kol kas gerbėjai vis laukia, laukia ir laukia... Ir jiems tikrai neretai atrodo, kad Ch. Aguilera apleidusi savo naują muziką ir pernelyg skiria dėmesio pašaliniams projektams. Bet gal tas laukimas bus tikrai vertas? Ką gi. Laukime.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą