2014 m. gruodžio 25 d., ketvirtadienis

Christina Aguilera imsis prodiuserės vairo?



Naujausiomis žiniomis Christina Aguilera įsitraukė į televizijos kanalo ABC Family kūrybinę veiklą ir tapo viena iš prodiuserių.Tai laida apie menininkus, tačiau kol kas daug žinių apie laidos formatą nėra žinių, bet reikia manyti, kad tai tėra laikina veikla ir, kaip šaltiniai teigia, galimas daiktas, pasiruošimas savo pačios vestuvėms, juk atlikėja 2014 vasario mėnesį susižadėjo, o rugpjūčio pabaigoje susilaukė dukrelės.

Atskleistas naujojo Christinos Aguileros albumo pavadinimas?




Neseniai BMI portale, kuri yra atsakinga už kurinių paiešką vienokiems ar kitokiems atlikėjams, paskelbė, kad naujasis albumas vadinsis "Waves" (liet. Bangos). Kol kas labai mažai apie tai kalbama, tačiau gerbėjai ir kiti sutinka, kad tai tikriausiai dar vienas nevykęs reklaminis pačių gerbėjų sukurtas pokštas arba... iš tikrųjų realybė.

Christina Aguilera albumą įrašinėti pradėjo 2014 metų viduryje, tačiau dėl nėštumo su didelėmis pertraukomis vis grįžta į įrašų studiją, bet oficialių liudijimų apie tikslius pavadinimus, albumo koncepsiją, muzikos stilių, deja, nėra.

Christina Aguilera su draugais atšventė 34-ąjį gimtadienį




Informacija paimta iš dienraščio delfi.lt

Panašu, kad šių metų rugpjūčio mėn. antrojo vaiko – dukters Summer Rain – susilaukusi dainininkė Christina Aguilera nostalgiškai prisimena savo vaikystę, nes gimtadienį gruodžio 17 d. ji nusprendė švęsti Kalifornijos disneilende.

Kartu su sužadėtiniu Matthew Rutleriu ir kartu koncertuojančiais muzikantais atrakcionų parke jie praleido septynias valandas, iki pat vidurnakčio, kai pramogų parkas yra uždaromas, rašo uk.eonline.com. 

„Panašu, kad Christina gerai leido laiką, kartu su savo draugais ji atrodė laiminga“, - pasakojo dainininkę kartu su bičiuliais ir sužadėtiniu matės asmuo.

Taip pat jis pridūrė, kad Ch. Aguilera baugiai žvilgčiojo į minias ir norėdama likti nepastebėta veidą mėgino dengti kepure su snapeliu. „Ji nekreipė dėmesio į nusifotografuoti kartu prašiusius žmonės. Ji paprasčiausiai praeidavo pro šalį“, - papasakojo jis. 

Gimtadienio šventei Ch. Aguilera pasirinko juodus sportbačius, džinsus ir languotus marškinius.
Anot Ch. Aguilerą mačiusio asmens, ji sumokėjo dviem Disneilendo darbuotojams, kad šie padėtų jai išvengti eilių. Taip pat jis papasakojo, kad visa dainininkės gimtadienį šventusi kompanija vakarieniavo „Carthay Circle“ restorane, o po vakarienės Ch. Aguilera nusipirko spurgą.

Nauja nuogos Christinos Aguileros nuotrauka





Nauja Christinos Aguileros nuotrauka pasirodė gruodžio 18 d., kai atlikėjai sukako 34 metai. Fotografuota buvo šių metų vasarą, kai atlikėja laukėsi dukrelės Summer Rain. Anksčiau buvo platinama ir daugiau šios fotosesijos fotografijų, kurios gana estetiškos ir intymios.


Vat.

2014 m. gruodžio 18 d., ketvirtadienis

Christina Aguilera sveikinimai!


Šiandien, 2014 gruodžio 18 dieną, Christinai Aguilerai sukanka 34 metai. Sveikinimai!

Christina Aguilera 8 The Voice sezone





Pasirodė pirmosios Christinos Aguileros fotografijos ir The Voice laidos 8 sezono, kurioje atlikėja po gimdymo atrodo dar vis labai papilnėjusi, tačiau nepaprastai žavi, jaunatviška ir gyvybinga.

Christina Aguilera ir Gwen Stefani dainuos kartu



Christina Aguilera "The Voice" finale, kuriame ji šiemet neteisėjavo, nes buvo vadžias perdavusi dėl motinystės Gwen Stefani, atliks gyvo garso pasirodymą žiūrovams kartu su kolege. Gwen ir Christina - tai bus kažkas įdomaus ir netikėto. Primenu, kad prieš metus dvi blondinės (Aguilera ir Lady Gaga) atliko bendra kūrinį, o kokia daina laukia šiemet? Kol kas neskelbiama.

Christina Aguilera privačiame vakarėlyje



Christina Aguilera dalyvavo Los Angele privačiame vakarėlyje, kur atliko hitą "Say Something". Deja, kol kas paviešinta tik ši vienintelė nuotrauka.

Christina Aguilera pasirodė laidoje The Voice


Christina Aguilera pasirodė The Voice laidoje, kur ji talkino vienai laidai ir pasirodymui savo kolegei Gwen Stefani. Dar niekada Ch. Aguilera nedalyvavo kaip antraeilė patarėja, tačiau, regis šis darbas jai patiko ir yra naujas startas prieš būsimą naująjį sezoną, kai ji sugrįš į teisėjų kėdę.

Internete ji pasidalino pačiais šilčiausiais atsiliepimais apie Gwen, o ir pati Stefani negailėjo gerų komplimentų apie Christiną Aguilerą.


VH1: Christina Aguilera Nr. 1!



Christiną Aguilerą kanalas VH1 neseniai išrinko pačia geriausia atlikėja, kuri sugebėjo suderinti šokius ir puikų dainavimą. Į sąrašą pateko nemažai pačių garsiausių šiuolaikinių muzikos atlikėjų.