2014 m. rugpjūčio 18 d., pirmadienis

Christina Aguilera jau paskelbė savo dukters vardą



Christina Aguilera jau paskelbė savo dukters vardą. Ir ji vadinsis Summer Rain Rutler (Vasaros lietus). Įžimybės yra linkusios savo atžaloms duoti keistus vardus, tačiau Aguilera išlieka ištikima populiariems vardams. Summer vardas Amerikoje, nors ir lietuvių ausims gan keistas, jis nėra toks jau retas. 

Duoti vardus pagal gamtos reiškinius Lietuvoje taip pat nėra naujiena: Upė, Vakarė, Vėjas, Aušra, Audra, Audrius, Smiltė, Jūratė, Banga, Banguolė ir t.t.

Teks palaukti keletą savaičių, kol galėsime išvysti Summer fotografijas, o gal nusimato ir dar vienas išskirtinis interviu žurnalui, kas žino. Galimas daiktas, kad darbas įrašų studijoje pirmaisiais mėnesiais gali sustingti...

2014 m. rugpjūčio 17 d., sekmadienis

Christina Aguilera šeštadienį, rugpjūčio 16 d. susilaukė mergytės


Amerikiečių atlikėja Christina Aguilera antrą kartą tapo motina. 33 metų moteris šeštadienį "Cedars Sinai" ligoninėje Los Andžele po cezario pjūvio operacijos pagimdė mergaitę, skelbia apie garsenybes rašantys JAV portalai.

Mažylės tėvas yra 29-erių gitaristas Matthew Rutleris. Atlikėja jau augina šešerių metų sūnų Max Lironą, kurio susilaukė santuokoje su muzikos prodiuseriu Jordanu Bratmanu.

2014 m. rugpjūčio 14 d., ketvirtadienis

Chrstina Aguilera įrašinėja savo naują albumą prieš gimdymą



Christina Aguilera įrašinėja naujausią savo albumą prieš gimdymą. Ką tik paplito nuotrauka, kurioje ji duoda pirma savo būsimajai dukrelei paklausyti dainos įrašo versijos. Tai nuostabu. Šis albumas bus įkvėptas būsimos naujos santuokos, kūdikio ir daug kitų dalykų.

Albumas turėtų pasirodyti kitais metais.

2014 m. rugpjūčio 6 d., trečiadienis

Christina Aguilera #PassTheRedCup iššūkis


Christina Aguilera savo atskirame YouTube kanale, kuris paskutinįkart buvo panaudotas tada, kai buvo paskelbtas "naminis" Let There Be Love vaizdo klipas, paskelbė naują vaizdo įrašą iš savo namų. Šįkart moteris vėl bendradarbiauja su labdara ir skatina pirkti raudonus puodelius, kurie kainuoja 5 JAV dolerius. Gauti pinigai bus paaukoti alkstantiems vaikams.


2014 m. rugpjūčio 1 d., penktadienis

Christina Aguilera surengė intymią nėščiosios fotosesiją žurnalui





Sveiki,

Christina Aguilera šiomis dienomis ypač tyli, ji nepersekiojama paparacų, vengia skandalų, viešumos ir džiaugiasi visomis išgalėmis šeimyniniu gyvenimu. Vis dėlto prieš pat gimdymą Xtina davė žurnalui „V“ ne tik išskirtinį interviu, bet ir sutiko surengti intymią ir gražią nėščiosios fotosesiją. Nors žurnalo numeris dar tik ruošiamas, bet „V“ visgi pasidalino keliais būsimais kadrais ir užsiminė apie ką bus šįkart interviu.

Interviu metu buvo kalbama apie jos planus susituokti su ilgamečiu draugu, kuris jai šių metų vasario 14 dieną pasipiršo. Taip pat menamas „The Voice“ projektas ir troškimas kuo greičiau į jį sugrįžti. Bei, žinoma, užsiminimai apie jau rengiamą studijinį naujų dainų albumą – to labiausiai tikriausiai laukia daugelis atlikėjos gerbėjų. Vėl buvo paliestos Christinos komercinės temos. Užsimenama, kad nuo šiol moteris jaučiasi visapusiškai pagaliau valdanti savo įvaizdį visuomenėje. Ji nuolat siekia per muziką ir įvaizdį realizuoti savo gyvenimo etapus ir tvirtina, kad ir kokie kartais ją užgriūvą sunkūs laikai, ji niekada niekada nepasiduoda, nes yra nugalėtoja iš prigimties.

„Kaip moteris aš myliu savo kūno linijas visais savo gyvenimo etapais“. – Sako atlikėja interviu metu.

Greitu metu turėtų pasirodyti daugiau informacijos ir fotografijų. Priminsiu, kad tai nepirmoji apnuogintos nėščios Aguileros fotosesija. Kai ji laukėsi prieš daugiau nei šešerius metus sūnaus Makso, ji taip pat įsiamžino ant žurnalo viršelio.