2014 m. balandžio 22 d., antradienis

Christina Aguilera pradėjo kurti aštuntąjį studijinį albumą



Christina Aguilera balandžio 19 dieną per savo socialinio tinklapio paskyrą paskelbė apie įspūdingą 2014 metų darbų sąrašą, kuris džiugina ne tik pačią atlikėją, bet ir visus Aguileros gerbėjus. Xtina išties laiminga, nes 2014 metai - tai dar vieni permainų ir pakylėjimų metai. Šiuo metu besilaukianti atlikėja pranešė, kad nusimato ne tik vaikelio atėjimas į šį pasaulį, bet ir naujo albumo, gražios naujos muzikos įrašymo darbai. Ir iš tikrųjų atlikėja daro pertrauką ir kol kas nepasirodys artėjančiame The Voice projekte, kurią laikinai ją pavaduos Gwen Stefani, ir pasiners į darbą įrašų studijoje. Koks bus naujasis atlikėjos albumas, kol kas nežinome, tačiau Aguilera labai individuali ir šiame albume, kaip ir ankstesniuose, turėtų atsispindėti praėjusių metų patirtys - motinystė, apsilankymas Ruandoje, kova su skurdu ir darbas The Voice projekte.


Laukiam!

2014 m. balandžio 21 d., pirmadienis

Christina Aguilera jau namuose



Christina Aguilera jau pastebėta namuose, Kalifornijoje, kur ji pagaliau grįžo iš Niujorko, kuriame tris dienas filmavosi pagal Evitos filme pagal dainą "Don't cry for me Argentina".

2014 m. balandžio 19 d., šeštadienis

Christiną Aguilerą pakeis Gwen Stefani



Šiandien pranešta, kad 7 sezonui The Voice laidai tikrai nebeteisėjaus Christina Aguilera - ją pakeis Gwen Stefani, kuri pasirašė su televizija sutartį vienam sezonui. Atrankos prasidės jau birželio mėnesį, o būtent vasara Christina Aguilera jau turėtų gimdyti arba jau eiti nėštumas į pabaigą. Televizija tvirtina, kad Christina Aguilera po gimdymo ketina grįžti į The Voice ir toliau teisėjauti.

Ak.

Christina Aguilera įrašė naują kūrinį!



Pagaliau paaiškėjo, ką veikė Christina Aguilera Niujorke. Ji įrašinėjo naują kūrinį - ne, ne naujam savo albumui, bet filmui! Ji bendradarbiavo su Brovėjumi, kuris šiuo metu kuria spektaklį 4D formatu ir Christina Aguilera net tris dienas Niujorke įfilmavosi pagal legendinį dainą "Don't Cry For Me Argentina" (liet. neverk dėl manęs Argentina), kurią kadaise įrašė filmui pati Madonna, o dabar atliks Aguilera. Šis populiarus kūrinys nuskambės naujai iš Aguileros lūpų.

Naujojo projekto kūrėjai tie patys, su kuriais kadaise dirbo Madonna. Naujame Brodvėjaus ekranizacijoje pasirodys vieni geriausių Holivudo atlikėjų, tarp kurių turėtų būti ir Hugh Jackman. Projekto kūrėjai per socialinius tinklapius jau spėjo padėkoti Christina Aguilerai, kuri sutiko imtis šio sudėtingo kūrinio ir tikina, kad dirbti tas tris dienas Niujorke buvo tikras malonumas. Aguilera taip pat pasirodys filme, kurios dainą įrašė kovo 11 ir 12 dienomis. O gal tai ir buvo tas projektas, apie kurį mįslingai buvo prieš keletą mėnesių užsiminta, kai Aguilera lankėsi įrašų studijoje?


Ak.

Paparacai "prigavo" Christiną Aguilerą prie viešbučio





Balandžio 19 d. Christina Aguilera vis dar dirba Niujorke. Paparacai sugavo ją prie viešbučio.

Christina Aguilera su mylimuoju vaikšto po Niujorką




2014 m. balandžio 17 d., ketvirtadienis

Christina Aguilera pastebėta Niujorke





Vakar, vasario 16 dieną, Christina Aguilera kartu su mylimuoju pastebėta Niujorke. Ką pora ten veikė, kol kas nežinoma, tačiau neįmanoma nepastebėti, kad Christina Aguilera labai panaši į save prieš 6 metus, kai laukėsi pirmojo vaikelio. Negi nėštumas visada taip paveikia moteris?

Christina Aguilera - nauja nuotrauka



Christina Aguilera balandžio 14 dieną paviešino dar vieną asmeninę savo nuotrauką, kurioje ji atrodo švytinti ir žvali - ji sako, kad geri kvepai ją visada gaivina ir suteikia judrumo.

Nuotrauka iš Christinos Aguileros vaikino gimtadienio



Christina Aguilera balandžio pradžioje pasidalino šia asmenine nuotrauka, kuri buvo daryta jos vaikino Meto gimomo dienos dieną. Sveikinimai.