2014 m. sausio 28 d., antradienis

Christina Aguilera privačiame vakarėlyje


Christina Aguilera atostogauja nuo televizijos, bet ir nesnaudžia. Ji Grammy savaitgalį pastebėta svarbiame privačiame vakarėlyje. Na kur tu tai pavadinsi vakarėliu, veikiau tai dalykinė vakarienė. Ką rezga atlikėja?

A Great Big World & Christina Aguilera - "Say Something" tapo Amerikoje du kartus platininis



Christinos Aguileros klipas "Your body" rekordininkas



Taip, Xtinos vaizdo klipas "Your Body" tapo pirmuoju "Youtube" kanale ne šiaip pirmasis uždirbęs sertifikatą Aguileros sąskaitoje, bet dar ir pirmasis, kuris gavo šį sertifikatą, kai atlikėja(s) nėra surengęs nė vieno gyvo ar fonografinio šios dainos pasirodymo.

2014 m. sausio 15 d., trečiadienis

Christina Aguilera - Your Body gavo Vevo kanalo sertifikatą



Pagaliau šiandien Youtube kanalo Vevo kompanija Christinai Aguilerai suteikė už vaizdo klipą "Your Body" sertifikatą, mat, pagaliau peržengė interneto lankytojų 100 milijoninę peržiūros kartelę. Tai pirmasis Xtinos vaizdo klipas, kuris gavo šį savotišką populiarumo apdovanojimą. Sveikinimai Christina Aguilera, na, o mes prisiminkime hitą "Your Body":


Christina Aguilera 2013 metais buvo itin dosni


2013 metais Christina Aguilera buvo surengusi į Afriką pagal Pasaulio maisto programą kelionę į Ruandą. Per visus 2013 Amerikoje vyko aukojimo akcija su prekiniu ženklu, kai perkamo produkto dalis pinigų keliauja į Pasaulio maisto programos paramos fondą. Tai vyksta nuo 2007 metų, bet 2013 metai buvo ypač rekordiniai, nes su Christinos Aguileros pagalba ir reklama buvo surinkta per 37 milijonus JAV dolerių, kurie padės visame pasaulyje badaujantiems žmonėms.

Christina Aguilera pasirodė People's Choice Awards 2014


Christina Aguilera pasirodė People's Choice 2014 apdovanojimuose ir visus pritrenkė savo gražiu. Tiesa, atlikėja nepasirodė nei salėje, nei ant raudonojo kilimo, pasirodė tik jos įrašas su serialo merginomis, kuris pradėjo 2014 metų apdovanojimų ceremoniją. Pernai Xtina buvo išrinkta geriausio balso savininke, o šiemet ji neturėjo nė vienos nominacijos.


Christina Aguilera sausio 8 dieną lankėsi knygyne vakarų Holivude






2014 m. sausio 2 d., ketvirtadienis