2014 m. rugpjūčio 1 d., penktadienis

Christina Aguilera surengė intymią nėščiosios fotosesiją žurnalui





Sveiki,

Christina Aguilera šiomis dienomis ypač tyli, ji nepersekiojama paparacų, vengia skandalų, viešumos ir džiaugiasi visomis išgalėmis šeimyniniu gyvenimu. Vis dėlto prieš pat gimdymą Xtina davė žurnalui „V“ ne tik išskirtinį interviu, bet ir sutiko surengti intymią ir gražią nėščiosios fotosesiją. Nors žurnalo numeris dar tik ruošiamas, bet „V“ visgi pasidalino keliais būsimais kadrais ir užsiminė apie ką bus šįkart interviu.

Interviu metu buvo kalbama apie jos planus susituokti su ilgamečiu draugu, kuris jai šių metų vasario 14 dieną pasipiršo. Taip pat menamas „The Voice“ projektas ir troškimas kuo greičiau į jį sugrįžti. Bei, žinoma, užsiminimai apie jau rengiamą studijinį naujų dainų albumą – to labiausiai tikriausiai laukia daugelis atlikėjos gerbėjų. Vėl buvo paliestos Christinos komercinės temos. Užsimenama, kad nuo šiol moteris jaučiasi visapusiškai pagaliau valdanti savo įvaizdį visuomenėje. Ji nuolat siekia per muziką ir įvaizdį realizuoti savo gyvenimo etapus ir tvirtina, kad ir kokie kartais ją užgriūvą sunkūs laikai, ji niekada niekada nepasiduoda, nes yra nugalėtoja iš prigimties.

„Kaip moteris aš myliu savo kūno linijas visais savo gyvenimo etapais“. – Sako atlikėja interviu metu.

Greitu metu turėtų pasirodyti daugiau informacijos ir fotografijų. Priminsiu, kad tai nepirmoji apnuogintos nėščios Aguileros fotosesija. Kai ji laukėsi prieš daugiau nei šešerius metus sūnaus Makso, ji taip pat įsiamžino ant žurnalo viršelio.






Komentarų nėra:

Rašyti komentarą