2013 m. gruodžio 31 d., antradienis

Lady GaGa ir Christina Aguilera kartu išleis naują “Do What U Want” singlo versiją



Jau žinoma, kad Christina Aguilera ir Lady Gaga sausio 1 dieną išleis naują Lady Gagos dainos "Do What U Want" versiją ir nuo 2014 metų pradžios ją galės įsigyti visuose singlų parduotuvėse. Šią versiją paskatino sukurti puikūs gerbėjų atsiliepimai po gyvo pasirodymo laidoje "The Voice". Kas žino, galbūt ateityje nusimato ir dar vienas divų pasirodymas, o galgi net vaizdo klipas. Kol kas siūlau pasiklausyti gyvo vaizdo įrašo iš "The Voice" laidos:



Ką mums ruošia Christina Aguilera?



Štai tokia nuotrauka buvo išplatinta per Kalėdas, kada Aguilera, regis, turėtų ilsėtis nuo muzikos ir pasibaigusio "The Voice" projekto, kuriame jos komandos atstovė J. Lee užėmė antrąją vietą. Regis, Aguilera įkūrė kalėdinę studiją savo namuose. Negana to, pagaliau paaiškėjo, ties kuo ji dirba. Ogi ties nauju Lady Gagos ir savo singlo remikso, kuris, regis, turės greit pasirodyti.

Christina Aguilera sveikina su Kalėdomis ir dalinasi nuotraukomis iš asmeninio archyvo





Nematytos Christinos Aguileros nuotraukos iš 5 sezono "The Voice"





Christina Aguilera dalyvaus ’40th Annual People’s Choice Awards’



Jau pranešta, kad ir 2014 sausio 8 dieną Christina Aguilera dalyvaus jubiliejiniuose 40 -ame amerikiečių žmonių rinkimuose, kuriuose pernai Aguilera buvo išrinkta metų balsu, o renginyje pirmą ir paskutinį kartą buvo gyvai atlikta nuostabioji baladė "Blank Page" iš albumo "Lotus". Kol kas nežinoma, ką šiemet Xtina dainuos ir apskritai ar ką nors dainuos, tačiau mes ją vienaip ar kitaip išvysime sausio 8 dieną.

Na, o mes galime prisiminti 2013-ųjų pasirodymą:


2013 m. gruodžio 18 d., trečiadienis

Christina Aguilera ir Lady Gaga sudainavo kartu Lady Gagos dainą



Christina Aguilera ir Lady Gaga kartu sudainavo gyvai Lady Gagos dainą "Do What U Want", kuri daugelio nuomone nuskambėjo geriau nei originalus įrašas. Ilgus metus trukęs internetinis abiejų gerbėjų karas tikriausiai turėtų pasibaigti arba įgauti apogėjų, nes abi atlikėjus ne tik, kad neturi jokių nuoskaudų, bet ir atrodė viena kitai labai mielos kolegės, juolab, kad Lady Gaga nuolat komentuoja Xtinos žingsnius teigiama linkme. Tai tikriausiai vienas labiausių netikėtų šiemet duetų divų scenoje. Pažiūrėkime:



Christina Aguilera ir jos finalininkė J. Lee repetuoja



Christina Aguilera gyvai su The Voice teisėjais atlieka dainą "Pour Some Sugar on Me"



Singlo "Say Something" filmavimo aikštelės užkulisiai



Keletas Christinos Aguileros užkulisių nuotraukų iš The Voice (2013 gruodis)



Christina Aguilera atliko gyvai hitą "We Remain"



Christina Aguilera penktame "The Voice" sezono finale atliko pirmą kartą hitą "We Remain", kuris buvo sukurtas filmui "Bodo žaidynės" antrajai daliai. Tiesa, dainą ji atliko ne viena, o su savo komandos finalininke J. Lee. Ryt paaiškės, kas laimės projektą, J. Lee turi nemažus šansus.

Pasiklausykime:



Christina Aguilera viena labiausiai klausomiausių internetu atlikėjų



Christina Aguilera pateko į labiausiai klausomiausių moterų atlikėjų sąrašą 20 amžiuje Yahoo tinklapyje. Štai Jums penketukas, kuriame 4 vietoje puikuojasi Xtina.

5. Mariah Carey
4. Christina Aguilera
3. Whitney Houston
2. Aretha Franklin
1. Ella Fitzgerald

Christina Aguilera ilgisi Kalėdų


Visai neseniai Christina Aguilera savo socialiniame tinklapyje pranešė, kad labai laukia Kalėdų, kurios yra pačios geriausios metuose šventės - "Niekas kitas taip nelaukia atostogų taip, kaip aš".