2013 m. lapkričio 30 d., šeštadienis

Christina Aguilera pasirodė ‘Tonight Show with Jay Leno' laidoje


Nepraėjus net geriems dviem mėnesiams, Christina Aguilera vėl sugrįžo į TONIGHT SHOW WITH JAY LENO TV laidą, kurioje sveikino visus karininkus su jų diena. Laidoje ji atliko gyvai savo smagaus užtaiso hitą "Candyman". Daugelis negalėjo atplėšti nuo atlikėjos akių, nes ji grįžo ė 2007 - uosius tiek kūnu, tiek ir dvasia. 

Pasižiūrėkime:




Christina Aguilera pasakoja apie darbą su A Great Big World per The Voice interviu





Christina Aguilera pasakoja apie pasirodymą AMA 2013 su daina "Say Something", ji gavo didelių pagyrų iš atlikėjų, ypatingai iš Tylor Swift. Aguileros taip pat klausiama, ką ji daro, kad paskutiniu metu atrodo taip nuostabiai, ji prasitaria, kad tiesiog kvėpuoja, daug juokiasi, išlydėjusi sūnų į mokyklą, ji skuba į jogos pratybas, kuriose mėgaujasi judėjimu, tai jai padeda susibalansuoti.


Christinos Aguileros nuotraukos brazilų žurnalui "Elle"
















2013 m. lapkričio 26 d., antradienis

Christina Aguilera AMA 2013 raudonojo kilimo pasirodymas!



Christina Aguilera ne tik 2013 AMA apdovanojimuose pasirodė gyvo garso pasirodyme su daina "Say Something", kuri vėl po apdovanojimų tapo numeris 1 JAV! Ji taip pat žengė raudonuoju kilimu, kur sulaukė šįkart nepalyginamai daug pagyrų, daug daugiau nei nuo arklio nulipusi Lady Gaga. Skoninga, sulieknėjusi ir tikrą renesansą išgyvenanti Christina Aguilera tiesiog pritrenkė savo ne tik kūno atgimimu, bet ir šviežumu, kurį pademonstravo ant raudonojo kilimo. Liaupsės ir plojimai, o juk dar pernai ant šiokilimo ji buvo kritikuojama dėl aprangos. Tas pats buvo ir 2011 metais... Bet tegu Kalba nuotraukos.

Christina Aguilera AMA 2013





Christina Aguilera AMA 2013


Christina Aguilera AMA 2011


Christina Aguilera AMA 2010


Christina Aguilera AMA 2008


Christina Aguilera AMA 2003




Christina Aguileros gyvo garso pasirodymas AMA 2013 su "Say Something"



2013 m. lapkričio 20 d., trečiadienis

Pasirodė vaizdo klipas "Say Something" su Ch. Aguilera



Kaip ir reikėjo manyti, ilgai laukti nereikėjo, kadangi labai greitai pasirodė hito "Say Something" vaizdo klipas, kuriame pasirodo ir Christina Aguilera. Klipas gan paprastas, jautrus, tačiau neprastas, man jis netgi visai patiko prie tokios subtilios dainos, kuri parodo visai kitokį Christinos Aguileros kaip dainininkės koloritą. Pasižiūrime:


Christina Aguilera su savo komandos finalininkais atliko M. Jackson hitą "Bad"


Christina Aguilera su savo penktojo sezono finalininkais atliko didžiulį kažkada buvusį Michael Jackson'o hitą "Bad". Mano nuomone, viskas šiame gyvame pasirodyme kaip ir gerai, tačiau norėjosi kitokios Aguileros šukuosenos. O šiaip, galime pasiklausyti:


2013 m. lapkričio 19 d., antradienis

A Great Big World kalba apie bendradarbiavimą su Christina Aguilera


Po gyvo pasirodymo menkai kam žinoma šviežia grupė A Great Big World su Christina Aguilera per "The Voice" su daina "Say Something" staiga šovė į populiarumo viršūnes. Daina buvo išgirsta klausytojų, ji kol kas užima aukštas pozicijas ir netrukus turėtų pasirodyti vaizdo klipas. Vaikinai, kurie susibūrė maždaug prieš metus nė nesitikėjo dirbti su tokio lygio atlikėja ir sako, kad džiaugiasi, jog Aguilera panoro visgi įrašyti "Say Something" dainos dueto versiją, kuri bus įtraukta į debiutinį jų albumą, kuris pasirodys kitų metų pradžioje.

Vaikinai atviravo apie darbą su Aguilera, nes jie tikėjosi, kad atlikėja šią dainą "paims" aukštomis oktavomis ir sukurs visai kitokią atmosferą, tačiau, anot jų, Aguilera išgirdo dainos ilgesį ir pasiliko prie pirminės dainos versijos, suteikdama jai moteriško ir jautraus kvėpavimo, virpėjimo, neužgoždama jos savo galingu balsu. Tai neįprasta Aguileros dainavimo maniera, tačiau tokių subtilių ir švelnių sąskambių, mano galva, galėjome išgirsti jos albume "Bionic". 

Vaikinai nesitikėjo tokios sėkmės ir, regis, jų svajonė pasiekti Niujorko aukštumas nenusisekė, jie išpopuliarėjo Vakarų pakrantėje ir pasiekė aukštumas kitokiais būdais. Atlikėjai dar ketina padirbėti su kitomis garsiomis šių dienų atlikėjomis. Regis, šios grupės sėkmės vartus atkėlė Christina Aguilera, argi ne puiku?

Pasiklausykime dar: 



Christina Aguilera ir vėl pasirodys pokalbių šou



Christina Aguilera lapkričio 28 dieną eilinį sykį pasirodys “The Tonight Show with Jay Leno”, kur šmaikščiai kalbės apie darbą "The Voice" projekte, artėjantį gimtadienį ir galbūt numes mįslių apie ateities planus...


Naujausios Christinos Aguileros nuotraukos (2013 lapkritis)











Christina Aguilera negali apsispręsti


Net ir griežtajai teisėjai Christinai Aguilerai būna sudėtinga apsispręsti, kada jos lygiaverčiai komandos nariai pasirodo puikiai. Pasižiūrėkime filmuotą medžiagą.



Christina Aguilera su "The Voice" teisėjais atlieka "Crazy" ir " I Love Rock'n'Roll"






2013 m. lapkričio 9 d., šeštadienis

Filmuojamas "Say Something" vaizdo klipas



Ką tik pasklido ši nuotrauka iš filmavimo aikštelės, kurioje Christina Aguilera kartu su A Great Big World filmuoja vaizdo klipą ką tik išleistą singlą "Say Something". Visai tikėtina, kad ši ką tik  pasirodžiusi daina, kuri šiuo metu JAV yra numeris pirmas, bus pagardinta puikiu, jautriu ir jautriu vaizdo klipu. Beliko laukti.

Penktojo "The Voice" sezono interviu



Neseniai pasirodė penktojo sezono "The Voice" interviu, kuriame teisėjai atsakė į gerbėjų klausimus.


2013 m. lapkričio 7 d., ketvirtadienis

Duetas su Christina Aguilera sulaukė neregėtos sėkmės




O taip! Christina Aguilera ir grupė A Great Big World mėgaujasi pasauline šlove, nes būtent jų naujausias singlas "Say Something" yra pačių topų viršūnėje ir kuris laikas nustūmė komercines balalaikas ir šokių pop muziką, leisdama žmonėms pasimėgauti lyrizmu.