2013 m. liepos 13 d., šeštadienis

Christina Aguilera jau "The Voice" laidoje!





Christina Aguilera jau grįžo iš Ruandos, kur atliko pagalbos misiją pagal maisto programą ir šoko tiesiai į "The Voice" teisėjos krėslą, kurį buvo patikėjusi Shakirai pastarąjį sezoną. Nors laida pasirodys tik rudenį, bet aklosios perklausos jau ruošiamos dabar. Čia naujausios nuotraukos su Aguileros stiliaus pokyčiais.

Christina Aguileros filmavimasis klipe "Hoy tengo ganas de ti"



Jau greitu metu pasirodys oficialus dainos "Hoy tengo ganas de ti" vaizdo klipas, apie tai praneša Lotynų Amerikos spauda. Galime pasižiūrėti reportažą iš filmavimo aikštelės!



2013 m. liepos 3 d., trečiadienis

Vaida Račiūnaitė "įkūnijo Christiną Aguilerą?



Tiesiog pridedu straipsnį iš Lietuvos Ryto.

Kone visi lietuviai degė iš gėdos, kai Didžiosios Britanijos šou „X faktorius“ (angl. „X Factor“) labai nevykusiai pasirodė dvi tautietės. Tuomet seseris Vaidą Račiūnaitę ir Rasitą Šukvietytę, pasivadinusias „Dreamgirls“, vertinimo komisijos narys Simonas Cowellas išvadino „kniaukiančiomis katėmis“. Vis dėlto Vaida rankų nenuleido. Ji ir toliau dainuoja, o birželio pabaigoje pristatė akustinę Christinos Aguileros dainos „El Beso del Final“ versiją. Šiam kūriniui V. Račiūnaitė sukūrė dar ir vaizdo klipą. Namų sąlygomis sukurtame video klipe Vaida, pasipuošusi pilko aksomo suknele, atlieka kūrinį.

Klipa pamatysite ČIA.

Christina Aguilera pastebėta einanti į sporto treniruotę





Šios nuotraukos, skubančios Aguileros į sporto treniruotę, pasirodė liepos 2 dieną. Ar tai reiškia, kad Aguilera jau grįžo iš Ruandos? Nemanau, galimas daiktas, kad nuotraukos kur kas senesnės...