2013 m. birželio 27 d., ketvirtadienis

Christina Aguilera jau Ruandoje (Afrikoje)!



Mus jau pasiekė pirmoji Christinos Aguileros nuotrauka iš Afrikos, o tiksliau - Ruandos, vienos skurdžiausios pasaulio šalies, kur atlikėja vygdys "Pasaulio maisto programą" ir talkininkaus savo aukomis ir asmeniniu darbu Jugngtinių Tautų Organizacijai (JTO). Christina toliau tiesia pagalbos ranką, neužmigusi ant laurų, kai prieš pusmetį gavo didžiulį apdovanojimą ir įvertinimą už filantropinę veiklą iš pačios Hilari Klinton. Priminsiu, kad dainininkė 2010 metais padėjo Haityje ir Gvatemaloje. Kiek truks jos misija Ruandoje, kol kas nežinoma. Laukiame daugiau naujienų.

GINNY BLACKMORE kalba apie darbą su Christina Aguilera "Lotus" albume


Ginny Blackmore


Taip, Ginny Blackmore buvo viena iš tų atlikėjų, kurios turėjo garbės dirbti su superžvaigžde Christina Aguilera. Ji dirbo prie dainos "Sing for me" (Padainuok man), kuri yra laikoma antra pagal "gerumą" albumo balade po "Blank Page" (Tuščias puslapis). Kas žino, gal ši daina būtų turėjusi visai realių galimybių tapti singlu. Na, o kol kas pasižiūrėkime vaizdo įrašą, kur Ginny labai šiltai atsiliepia apie darbą su Aguilerą ir pačios dainos gimimą.


Daina "Sing for me" :


 
 

Aukcione ir darbai su Christina Aguilera






Prieš daugiau nei trejus metus pasirodė Christinos Aguileros albumas "Bionic", kurio fotografu tapo garsus miesto menininkas Dean Stockton'as. Šis menininkas labai didžiavosi, kad galėjo kurti "Bionic" albumo fetišistinę aplinką ir apskritai spaudai prisipažino, kad šis Aguileros albumas yra jo visų laikų mėgstamiausias muzikos rinkinys. 

Dean'as šiuo metu ruošiasi savo darbų išpardavimui-aukcionui, tarp kurių turėtų pasirodyti ir originalios "Bionic" albumo nuotraukos, kaip spėjama, kai kurios dar net nepublikuotos. Eksponatus Dean'as ketina parduoti nuo 40 dolerių iki 15 milijonų. Kiek menininkas gaus už Aguileros nuotraukas, kol kas nespėjama.

Pasižiūrėkime trumpą vaizdo įrašą apie "Bionic" albumo fotosesiją:


2013 m. birželio 26 d., trečiadienis

Christina Aguilera susižadėjo?


Christina Aguilera buvo pastebėta su žiedu ant rankos. Ne bet kokiu žiedu, bet primenančiu sužadėtuvių žiedu! Dainininkė nenešiojo jokio žiedo nuo 2010 metų, kai pasirodė video klipas "Not Myself Tonight" ir sugriuvo jos santuoka. Jau ne vienerius metus atlikėja džiaugiasi Metju draugija, todėl nenuostabu, kad ant atlikėjos ranko atsirado šis žiedas. Kol kas tai tik gandai, bet gal ir realiai pagrįsti, o gal net kvepiantys netolimomis vestuvėmis? Kas žino.

Christina Aguilera svečiuojasi Amsterdame!







Taip, šiomis dienomis Christina Aguilera svečiuojasi Europoje, o tiksliau - Olandijoje, Amsterdame. Ji į šią šalį atskrido kartu su gyvenimo draugu Metju, be sūnelio Makso.

Iš pradžių buvo ilgai svarstoma, ką Aguilera veikia Europoje, ir buvo manoma, kad ji atvyko čia dėl savo kvepalų reklamos, tačiau viskas paaiškėjo tik šiandien.

Aguilera iš Amsterdamo ruošiasi skristi į Afriką, Ruandą, kur atliks humanistinę misiją iš savo ir Jungtinių Tautų sudarytos programos "Pasaulio maisto programa". Tai ne pirmas Aguileros žygis į trečiasias šalis, kur ji padeda savo aukomis ir darbu skurstantiems žemės gyventojams. 2010 metais, pasirodžius albumui "Bionic", Aguilera aplankė Haitį bei Gvatemalą. 

Reikia tikėtis, kad netrukus sužinosime daugiau apie Aguileros apsilankymą Ruandoje.

Christinos Aguileros nuotraukos iš "The Voice" finalo 2013/06/18







Christinos Aguileros pasirodymas "The Voice" finale


Christina Aguilera praėjusią savaitę, antradienį, pasirodė gyvai ketvirto "The Voice" sezone kaip kviestinė žvaigždė ir kartu su kolega Pittbul gyvai atliko hitą "Feel This Moment". Gal tai negeriausias dueto gyvas pasirodymas, tačiau apie tai nebuvo daug kalbama, nes viską stebė nauja karšta reakciją į dar labiau sulysusią Christiną Aguilerą, kuri pastaruosius 2 metus ypatingai buvo aptarinėjama dėl savo antsvorio. 

Pasižiūrėkime:



Christinos Aguileros dieta - 1600 kalorijų per dieną



Nežinau, ar tai tiesa, bet dalinuosi aptiktu straipsniu apie Christinos Aguileros dietą:

Paskutiniu laiku beveik visos naujienos apie Christiną Aquilerą buvo neišvengiamai susijusios ir su jos akivaizdžiai padidėjusiu svoriu. Bet, regis, pačiai Christinai tai buvo nė motais. Dainininkė teigė, kad pakitusios kūno formos jos netrikdo ir apkaltino savo vadybininkus, esą šie ilgus metus neleido jai būti savimi.
 
Ir vis dėlto, didžiavimasis suapvalėjusia savo figūra, pasirodo, buvo tik tuščios kalbos. Neaišku, ar pačiai Christinai greitai augantis svoris pradėjo kelti problemų, ar dainininkė tiesiog neatlaikė visuomenės spaudimo, bet ji ryžosi laikytis dietos. Holivudo mąsteliu tai kainavo centus – 1400 dolerių per mėnesį. Būtent tiek dainininkė moka kompanijai, kasdien tiekiančiai jai skanų ir sveiką maistą. 

Kaip gi maitinasi Christina: pusryčiams – košės su vaisiais, pietums – šiltos salotos, o vakarienei, kaip pagrindinis patiekalas – tunas. Be viso to, tarp valgymų nedraudžiamas ir desertas – obuolių sūrio pyragas. Per dieną ji suvartoja vidutiniškai 1600 kalorijų.
Dainininkė taip pat aktyviai praktikuoja jogą bei jėgos treniruotes. Ką ir pridursi, toks pavyzdys įkvepia!

Christina Aguilera skuba į viešbutį





Taip, tai įprasta Christinos Aguileros apranga, apsauganti nuo paparacų ir kitų žvilgsnių. Šįkart garsi atlikėja buvo pastebėta einanti į "Four Seasons Hotel" (Keturių sezonų viešbutis) Los Angelo mieste.

2013 m. birželio 16 d., sekmadienis

Christina Aguilera gyvai pasirodys "The Voice" finale

  

Jau poryt, liepos 18 dieną, vyks didysis "The Voice" projektas, kuriame išvysime gyvą pasirodymą su Christina Aguilera ir Pittbul su daina "Fell This Moment". Nors šį senoną Aguilerą pakeitę Shakira, tačiau mūsų atlikėja nuolat zujo aplinkui šį projektą ir sugrįš jame penktuoju sezonu. Finale taip pat pasirodys legendinė Cher, kuri pristatys savo naują ir kol kas pirmą singlą iš po ilgų sugrįžtuvių. Jos albume, kuris pasirodys rugsėjį, turėtų pasirodyti duetu atliekama daina ir su Aguilera - to mes nepražiopsosime nė už ką. Nors Christina Aguilera taip ir nesusiruošė į pasaulinį turą reklamuoti "Lotus" (manoma, kad jis vyks tik tada, kai sūnus pradės netrukus lankyti mokyklą), bet per tą pusmetį atlikėja nesnaudė ir sukūrė ne vieną duetą bei numetė galybes svorio, gerbėjai tikisi, kad šį antradienį atlikėja bus dar lieknesnė ir primins net 2006-2007 metus, kai pasirodė legendinis albumas - "Back to Basics". Laukite įrašų ir nuotraukų bei atsiliepimo iš būsimo pasirodymo. 

Apie Christiną Aguilerą "The Voice" interviu


Jau niekam ne paslaptis, kad Christina Aguilera vėl grįžta į televiziją, bet kol kas vis dar galime gėrėtis liaupsėmis, kurios skirtos Xtinai, kai ši atsidavusi tvirtai ir griežtai teisėjavo šiame projekte. Pasižiūrėkime šviežiausią reportažą, kuriame daugiausia kalba Sakira:




"Just a Fool" tapo auksiniu!


Antrasis Christinos Aguileros singlas "Just a Fool" (ir kol kas paskutinis) iš albumo "Lotus" tapo pagal Amerikos pardavimis auksinis ir įgijo šį sertifikatą. Be jokios reklamos, išskyrus lapkrityje vykę keli pasirodymai laidoje "The Voice". Šis singas visgi pasiekė savo klausytoją ir be didelių topų. Šiuo metu jo parduota 501 140 kopijų.

Galime dr kartą pasiklausyti:



2013 m. birželio 9 d., sekmadienis

Nauja Christinos Aguileros nuotrauka


Tai viena naujausių Christinos Aguilera profesionalių nuotraukų. Manoma, kad ji daryta tuo metu, kai buvo filmuojamas vaizdo klipas "Hoy tengo ganas de ti", kurio premjera kol kas dar neskelbiama.

Christina Aguilera palaiko homoseksualus!


Christina Aguilera siunčia iš savo naujųjų namų stiprų palaikymą homoseksualams, kurie ruošiasi Bostono paradui. Xtina atsiprašo, kad ji pati ten negalės dalyvauti, tačiau linki nieko nebijoti ir būti stipriems. Pasižiūrėkime:



Christina Aguilera ir jos grafiti