2013 m. rugpjūčio 30 d., penktadienis

Christina Aguilera pristato "Let There Be Love" dainos vaizdo klipą ir prabyla viešu laišku!




Ši žinia buvo lyg perkūnija iš giedro dangaus. Tikriausiai niekas jau nieko nebesitikėjo iš „Lotus“ eros, kai Aguilera grįžta pailsėjusi į TV projektą „The Voice“, kuriame kalbama, jog ji ketina gyvai sudainuoti hitą „Your Body“. Vakar raudonų lūpų savininkė pristatė vaizdo klipą „Let There Be Love“, kuris buvo sukurtas „namų sąlygomis“. Tai ne tas vaizdo klipas, kuris papuošė Vevo kanalą, jį įkėlė asmeninis Aguileros kanalas, bet tai geriau nei visai nieko. 

Ši daina šiuo metu yra Billboard šokių muzikos topo viršūnėje ir gerbėjai tiesiog reikalavo, kad ši daina pasirodytų kaip singas su vaizdo klipu. Ką gi, regis, gerbėjų prašymai buvo išgirsti ir Aguilera ėmėsi asmeninio filmavimo, kuris labiau skirtas ne reklamai, o savo gerbėjams, todėl vaizdo klipas išėjo jaukus ir asmeniškas. Tokį vaizdo klipą atlikėja buvo sukūrusi prieš beveik 7 metus dainai „Save me from mysefl“, kurioje buvo paviešinti jos santuokos akimirkos. Šio vaizdo klipo nėra nei Vevo, nei asmeniniame Aguileros kanale, kadangi ši santuoka, kaip žinote, žlugo.

Negana to, kad atlikėja pasidalijo savo vaizdo klipu, ji dar ir parašė ilgą ir atvirą laišką visiems savo gerbėjams. Laiške Aguilera rašo, kad yra be galo dėkinga savo gerbėjams, jog ją visada palaiko. Laiške nemažai kalbama apie tai, kaip ji supranta meną ir kad ateityje tikrai nesustos kurti. Šiuo metu, kaip rašoma laiške, atlikėja yra kūrybos procese, šalia jos nuolatos yra rašiklis ir bloknotas, į kurį ji rašo dainų tekstus ir mintis, kurios tikriausiai sudarys būsimą naująjį jos albumą. Ji taip pat pridūrė, kad nekantrauja su gerbėjais pasidalyti tuo, ką jai pavyksta šiuo metu sukurti ir atrasti.

Laiške Aguilera užsiminė ir apie „JusticeForBionic“ judėjimą, (neva pirkti albumą „Bionic“ Lady Gagos albumo pasirodymo dieną), ji patikino, kad patys darbai ir jų kokybė kalba patys už save, todėl pati asmeniškai neturi jokio poreikio ginti tai, kas natūraliai išėjo iš jos. Daug kalbama apie žmogaus unikalumą, trūkumus, kuriuos paverčiame privalumais. Ir daug dėkingumo ir pagarbos visiems žmonėms ir pasauliui. Laišką galite rasti oficialiame atlikėjos saite www.christinaaguilera.com
 
Pasižiūrėkime klipą:


Save me from myself prisimenant:

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą