2013 m. rugpjūčio 24 d., šeštadienis

Bill Werde kalba apie Christinos Aguileros šlovės susigrąžinimą




Bill Werde yra "Billboard" žurnalo vyriausiasis redaktorius, kuris viename iš savo paskutiniųjų interviu kalbėjo apie Christinos Aguileros grįžimą į muzikos "Olimpo" viršūnę, kuriioje atlikėja buvo  1999 - 2008 metais.

B. Werde buvo klausiama, ką reiktų daryti Xtinai, kad ši vėl iš tikrųjų sugrįžtų į muzikos pasaulį? B. W. neslėpė susižavėjimo ir teigė, kad Xtina yra neabejotinai talentinga persona. Redaktorius vardino komercines galimybes, svarbiausia pabrėždamas, kad Xtinai reiktų orientuotis į klubus, užsakyti ir išleisti remiksų, norėti patikti žmonėms, skatinti reklamą. Jis daug kalbėjo apie tai, kaip viskas daroma, bet gale interviu pabrėžė, kad visa tai Xtinai pasiekti nėra sunku, kadangi šiame versle ji turi gan sėkmingos patirties, tačiau svarbiausias dalykas - ar ji pati to nori?

Christina Aguilera paskutiniuosius 5 metus tvirtina, kad jai svarbu yra kūrybinis procesas, noras save išreikšti, o komercija ir sėkmė nėra svarbios, tuo pasakydama, kad ji yra rizikuojanti menininkė, o ne reitingų auka. Gerbėjai sunerimę, jog "Lotus" era vėl tapo komerciškai nesėkmingu reikalu, tesukurtas viso labo vienas klipas, keletas gyvų pasirodymų. Regis, dainininkė mieliau laiką leidžia su sūneliu ir TV projektuose, o kartą net prisipažino, kad būtent teisėjaujant "The Voice" laidoje, jai vėl buvo sužadinę norą dainuoti, to pasekoje gimė puikus, spalvingas, skambus, įvairiapusis albumas "Lotus", kurio pasaulyje parduota apie 1 milijoną kopijų. O kas toliau? Naujas nekomercinis albumas, o gal visgi užgimęs noras sudrebinti pasaulio muzikos industriją?


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą