2013 m. balandžio 23 d., antradienis

Cher baigė naują abumą!




Viena įspūdingiausių planetos atlikėjų Cher, kuri su scena atsisveikino tiek kartų, kad net pirštų neužtektų ant rankos, pagalvojo, kad senatvė pernelyg nuobodi ir reikia vėl dainuoti. Po puikaus įvertinimo „Burleskoje“, kurioje ji nusifilmavo su Christina Aguilera, atlikėja sugrįžta su nauju albumu. Nors pirmoji daina jau nutekėjo praėjusių metų pabaigoje, o albumo pasirodymo data buvo paskelbta „kovo pabaigoje“, regis, Cher su albumu šiek tiek buvo užstrigusi ir tai užsitęsė kur kas ilgiau, nei buvo tikėtasi.
Vakar Cher savo gerbėjams per socialinį tinklapį prašė: „Pagaliau baigiau savo CD.“ Kada baigsis techniniai dalykai ir kada jis pasirodys, kol kas nežinome, tačiau galime būti ramūs, nes albumas tikrai bus!
Albumą sudarys daugiausia duetai su pačiais žinomiausiais atlikėjais. Albumo prodiusere tapo atlikėja P!ink (kaip  netikėta!). Kaip buvo skelbiama anksčiau, albume Cher pasirodys su tokiais atlikėjais kaip Lady Gaga ir, žinoma, Christina Aguilera. Kol kas dar niekur nepasirodė oficialus albumo dainų sąrašas, bet reikia tikėtis, kad mūsų laukiamas duetas tikrai bus.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą