2012 m. liepos 29 d., sekmadienis

New Aguilera single. Naujienos apie Ch. Aguileros būsimą albumą ir singlą


Ir trumpai naujienos apie būsimą naują Christinos Aguileros albumą. Nors įrašymo darbai, pagal mus, jau turėtų būti pabaigoje, tačiau neseniai sulaukėme žinių, kad visgi albumo kūrimo darbai tebėra pačiame įkarštyje. Tiems, kuriems jau pavyko kūrybos procese žvilgtelėti į Aguileros darbą, prasitarė, kad albumas bus itin ritmingas ir karštas – taigi, priešingai nei „Bionic“ era. Vienas vyrukas, internete paplatino žinią, kad ateinantis naujasis singlas labai tinkantis klubams, o jam žodžiai įsiminė iš priedainio: „Taip, tai tiesa, ką girdėjote apie mane. Aš narkomanė, aš suskilusi, ir ateinu atiduoti visko, kas blogo.“ Kažkodėl man asmeniškai tai primena „Dirrty“ laikus ir pastaruosius dainininkės nuosmukio įvykius. 

Dar vienas gandas, o gal ir teisybė, jog Aguilera daro dviejų Divų duetą, kuris turėtų sudrebinti muzikos pasaulį. Iki tol mes girdėjome, kad ji ruošianti dainą su Eminem‘u, tačiau dabar paplito naujienos, jog duetas kuriamas su šokoladine diva Beyonce, kuri, anot kai kurių šaltinių, lankėsi Christinos įrašų studijoje Los Angeles mieste. O kaip bus iš tikrųjų? Kol kas belieka tik laukti. Tiesa, kažkaip nutylima ir apie singlo išleidimo datą, nors buvo skelbiama, kad daina turėtų startuoti rugpjūčio mėnesį t.y. visai greitai. Bet ar tikrai, jei kiti tvirtina, kad albumas kepamas pačiame įkarštyje, o ir projektas „The Voice“ čia pat ant nosies? Bijau, kad viskas per daug jau užsitęsė...

"The Voice" season 3 promo - "Balso" trečio sezono anonsas


Nors iki „The Voice“ dar daugiau nei vienas mėnuo, bet jau nufilmuotas naujojo sezono trailer‘is. Pasigrožėkite:



Adamas ir Christina Aguilera pradeda naują etapą



„The Voice“ antrojo sezono pabaigoje Adamas ir Christina Aguilera buvo apsipykę dėl finalinių kovų nesąžiningumo. Ši nuotrauka paliudija, kad karo kirvis užkastas ir jie ruošiasi naujoms kovoms, nors čia pat Adamas tikina, kad šįkart jis tikrai ne kovos, o bandys tiesiog parengti atlikėjus įdomius žiūrovams

Green Day ir Christina Aguilera



Jau rugsėjo 10 dieną startuos naujas „The Voice“ sezonas. Teisėjai ruošiasi naujam darbų maratonui ir renkasi savo pagalbininkus. Šįkart Christinai Aguilerai į pagalbą atskubėjo „Geen Day“ grupės gitaristas Billie Joe Amstrong, kuris jau susitiko su Diva ir pradėjo naujojo sezono darbus ir planus.

O, Su Christina smagu dirbti, - prasitarė „Green Day“ gitaristas.

2012 m. liepos 6 d., penktadienis

Aguilera Malibu pakrantėje




Pro Ameriką praūžė Liepos 4 – oji, Nepriklausomybės diena, kurią amerikiečiai itin švenčia ir ja didžiuojasi. Regis, Christina Aguilera su vaikinu ir sūnumi Maksu nutarė tądien pailsėti ir pasivaikščioti tiesiog pajūriu.


Christina Aguilera: naujas singlas jau ant nosies!



Christina Aguilera patvirtino, kad jau visai netrukus turi pasirodyti jos pirmasis singlas. Regis, gandai metų pradžioje buvo šiek tiek perdėti, sklandė daug gandų, jog singlas pasirodys sausio mėnesį, tačiau pati dainininkė nutraukė šias kalbas, sakydama, kad singlo ir naujojo albumo teks palaukti.

Po įtempto darbo „The Voice“ projekte, Christina Aguilera grįžo į įrašų studiją „pribaigti“ įrašymo darbų. Buvo pasirodę keli straipsniai, kuriuose aprašoma, kaip moteris dirba prie naujojo albumo. Dainų kūrėja Sia Furler, kuri Aguilerai yra padėjusi sukurti vieną nuostabią dainą iš „Bionic“ albumo „All I Need“,  ištisą savaitę dirbo su dainininke prie naujų dviejų būsimų dainų. SIA neslėpė susijaudinimo, nes dirbti su tokio stambaus kalibro atlikėja yra kažkas nuostabaus. O ir retkarčiais vis pasirodantys įvairių prodiuserių ir kūrėjų pasisakymai socialiniuose tinklapiuose, neleido abejoti, jog albumo įrašymas tiesiog virte verda.

Visai neseniai, „Billboard“ paskelbė džiugią žinią visiems Aguileros gerbėjams, kad šių metų rugpjūčio mėnesį pagaliau bus išleistas pirmasis Aguileros singlas, kurį paruošė, kaip ir buvo kalbėta metų pradžioje, švedų hitų kūrėjas Max Martin, pastarasis yra dirbęs su tokiomis žvaigždėmis kaip K. Perry, B. Spears, K. Clarkson. „Mes su Christina padarėme viską, ką norėjome padaryti“ – teigė Martin Max.

Pati atlikėja šitaip atsiliepia apie būsimą albumą: „Per pastaruosius dvejus metus mano gyvenime buvo daug nuosmukių ir pakilimo, todėl albumas bus labai išgyventas, jame atsispindės mano gyvenimas“.

Ką gi, belieka laukti ir sulaukti.

Teisėjų karštligė



Pasirodo „Amerikoje“ tapo jau įprasta į televizinius šou dainų teisėjus kviestis pasaulinio lygio DIVA‘s. Spaudoje mirga įvairiausi straipsniai ir palyginimai, kas už kurį geresnis, kas prastesnis. Kol žmonės ginčijasi ir aptarinėja, projektų organizatoriai keliasi reitingus ir uždirba nemažai pinigų, o pačioms atlikėjoms nė motais, jos pačios sau kaip saulė ir šviesa. Tiek Beyonce, tiek Christina Aguilera, tiek Britney Spears.

Trečiasis "The Voice" sezonas bus jau greitai



Rudenį sugrįžta trečiasis „The Voice“ sezonas, kuriame vėl teisėjaus Christina Aguilera bei kiti trys teisėjai. Los Andžele vyko pirmoji teisėjų konferencija, kurios metu Adam Lavine ir Christina Aguilera mielai ir draugiškai šnekučiavosi, nors nereikia pamiršti, kad per finalą „The Voice“ atlikėjai turėjo šiokį tokį konfliktėlį, tačiau naujas sezonas, nauji užmojai – o kas sena, jau pamiršta.

Chris Mann išleis solo albumą



Chris Mann – tai pirmasis „The Voice“ atlikėjas ir Christinos Aguileros komandos finalininkas iš antrojo sezono, kuris išleis savo pirmąjį solinį albumą. „The Voice“ ir Christinos pasirinkimas jį pasilikti kaip kozirį finale, šiam perspektyviam dalininkui atvėrė nepaprastai daug naujų galimybių.

Šiuo metu Chris Mann dirba su klasikinio suposinto dainavimo specialistais, kurie parengė tokius daininkus kaip Josh Groban ir Mariah Carey.