2012 m. lapkričio 6 d., antradienis

Christina paviešino dar vieną savo dainą "Let There Be Love"


Šiandien Christinos Aguileros sutikimu "Youtube" kanale populiarusis VEVO paviešino dar vieną dainą ir šį kartą "Let There Be Love" (Tebūnie meilė), kuri, kaip spėjama, yra viena didžiausių pretendenčių iš albumo būti sekančiu atlikėjos singlu, tačiau oficialiai dar tai nepaskelbta, į šią vietą pretenduoja prieš keletą dienų paviešinta stulbinama baladė "Blank Page".

Tiesa, vakar jau nutekėjo į internetą visos "Lotus" dainos ir daugelis, kas neplanavo pirkti albumo, jau šiomis dienomis mėgaujasi nelegaliomis dainomis.

"Let There Be Love" tvirtina savo kaip singlo pozicijas, nors šįkart daina pritvirtinta prie Aguileros interviu, kuriame atlikėja kalba apie darbą su M. Max - dabartiniu mega hitų kūrėju ir atsiliepiama tik šiltais žodžiais. Šis hitų kūrėjas daug kuo prisidėjo prie pirmojo singlo "Your Body" kūrybos proceso. Daugelis internautų taip pat išreiškia susižavėjimą šiuo nauju paviešintu kūriniu ir norėtų matyti jį sekančiu hitu. O kaip bus iš tikrųjų? Belieka laukti. Na, o kol kas pasiklausykime naujos dainos:


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą