2012 m. rugsėjo 21 d., penktadienis

Christina Aguilera: Naujienos apie būsimą albumą "Lotus"



Taigi albumas "Lotus" startuos lapkričio 13 dieną ir tai yra oficialu! Po truputį, kaip ir "Bionic" eroje, ima ryškėti taip ilgai slepiamos albumo detalės. Regis, rožinė spalva ketina būti šios eros pagrindinė spalva, nes vis daugiau ir daugiau ji akcentuojama, bet kol kas albumo viršelis dar neatskleidžiamas, kaip ir visas dainų šąrašas. Tai gali būti dėl vienos pagrindinės priežasties - jis dar nesudėliotas ir dėl kai kurių dainų dar neapsispręsta, tačiau pati Aguilera prasitarė, kad albume bus dvi nuostabios su SIA sukurtos baladės: "Blank Page" (Tuščias lapas) ir "Song for me" (Daina man). Na, Blank Page demo ištrauką žmonės jau girdėjo prieš pusmetį, nes SIA šią dainą buvo parašiusi Leonai Lewis, tačiau dėl kai kurių priežasčių daina nebuvo įtraukta į jos albumą ir daina atiteko Aguilerai. Pridedu dainos demo fragmentą, kad suvoktumėte, kokia nuostami mūsų visų laukia baladė šiame albume. SIA įpins fortepiono garsų, kaip ir "Bionic" eroje, baladės tikriausiai skambės panašiai, kitaip sakant, tai bus klasiška. Pati atlikėja prasitarė, kad be baladžių nė neketintų leisti albumo, jos labai svarbios pačiai Christinai.

Ko seniai begirdėjome iš Christinos? Ogi roko! Po labai sėkmingo hito "Fighter" taip ir nebegirdėjome nieko rokiško iš atlikėjos, nes vietą užėmė kiti stiliai - džiazas, klasika, popsas, elektronika... Šįkart atlikėja paruošė net dvi dainas roko stiliuje, kurios, kaip sako dainininkė, skirtos jos fanams ir gerbėjams, dainos vadinasi "Army of Me" (Mano armija) ir "Cease Fire" (Nutraukit ugnį). 

Tarp dainų ketina būti ir "Midnight City", kuri skirta praeičiai "užraukti" ir pradėti viską nuo pradžių, taip pat tai daina apie vidinį Aguileros išsigandusį vaiką šiame pasaulyje.

Taigi, ką mes turime?


1. Your Body
2. Blank Page
3. Make the World Move (duet with Cee-lo Green)
4. Sing for Me
5. Army of Me
6. Cease Fire
7. Lotus (intro)
8. Midnight City

Pasiklausykite demo SIA versijos "Blank Page"


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą