2011 m. spalio 28 d., penktadienis

Christina Aguilera ir vėl pamiršo apsirengti



Užsienio atlikėja Christina Aguilera antrą kartą šią savaitę nustebino visus savo išvaizda. Ji gatvėse vaikščiojo vilkėdama palaidinę, striukę, pėdkelnes ir batelius. Visi norintys galėjo pastebėti merginos apatinį trikotažą, mat dainininkė vėl neapsirengė nei kelnių, nei sijono.
Atlikėja nekreipia dėmesio į kalbas apie jos pasikeitusią figūrą ir viršsvorį. Ji toliau rengiasi itin aptemptais drabužiais, taip pat šokiruodama kitus savo stiliumi. Kažin, ką apie tai pasakytų jos mylimasis?

2011 m. spalio 18 d., antradienis

Aguilera stambėja ne nuo mėsainių – ji laukiasi?


Gandai:


Christinos Aguileros pasirodymas Michaelo Jacksono pagerbimo koncerte sukėlė tikrą audrą. Ir nenuostabu: juk šviesiaplaukė į sceną užlipo apsimuturiavusi keisčiausiai, ne itin patraukliai atrodančiais drabužiais, jos figūrai visiškai netinkamais.

Praėjus dienai po pasirodymo atlikėja pasirodė Los Andželo oro uoste: visa švytinti ir laiminga. Atrodo, jai nė motais kitų nuomonė apie vis pilnėjančią, „tunkančią“ jos figūrą. O gal dėl to, kad ji žino kai ką, ko nežinome mes?
Ar gali taip būti, kad trisdešimtmetė po rūbais slepia vis apvalėjantį pilvą ir, kad priaugti kilogramai yra ne nederamos mitybos padarinys, o nėštumas?
Ch. Aguileros santykiai su mylimuoju Mattu Rutleriu darosi vis rimtesni. Kai tik jie pasirodo drauge, abu švyti iš laimės ir atrodo labai įsimylėję. Gal pagaliau jie pereis į dar rimtesnį lygmenį?

Christina Aguilera pasirinko nevykusį įvaizdį


Gaila, kai įvaizdis žiniasklaidos sensacijų vaikimas nustelbia atlikimą ir talentą, nes kiek skaičiau gyvų komentarų, žmonės buvo sužavėti atlikimu, bet štai, ką apie įvaizdį atsiliepia purvinasis bulvaras: 


Būrys didesnių ir mažesnių žvaigždučių praėjusį savaitgalį Kardife įspūdingu koncertu „Michael Forever“ pagerbė popmuzikos karaliaus Michaelo Jacksono atminimą.

Savotiška koncerto „vinimi“ tapo amerikiečių dainininkė Christina Aguilera.
Koncertą pradėjusi vilkėdama santūrius drabužėlius, dainininkė pasirodymo pabaigoje pradžiugino fotografus, scenoje pasirodžiusi vilkėdama tinklines pėdkelnes, triko ir tamsų švarkelį. Deja, moteris, kadaise garsėjusi savo tobula figūra, matyt neįvertino to, kad jos kūno linijos nebėra tokios pačios, kaip prieš penkerius metus.
Trisdešimtmetė moteris, auginanti trejų metų sūnelį, pasirinkusi tokį įvaizdį, didžiulių ovacijų nesulaukė, o žiniasklaidos atstovai nepraleido progos brūkštelėti ironiškų pastabų.

Christina Aguilera ir AMA


Naujausiomis žiniomis patvirtinta, kad Christina Aguilera kartu su Maroon 5 pasirodys Amerikos Muzikos Apdovanojimuose ir atliks gyvai dainą "Moves Like Jagger". Belieka laukti pasirodymo. :)

Christina Aguilera spalio 14 d.





Pasirodo Christina Aguilera ne tik geria ir ne tik klimpsta į skandalus, bet geba ir gražiai leisti laiką su sūnumi, besiruošiant Helovyno šventei.

2011 m. spalio 12 d., trečiadienis

Oficialus "Moves Like Jagger" kilipas


Neįtikėtinai populiarus ir sėkmingas visomis prasmėmis Maroon 5 gabaliukas su Christina Aguilera užkariavo pasaulį ir dabar "Youtube" saite greitai pasieks 40 milijonų peržiūros skaičių. Kad ir šiek tiek pavėluotai, bet vis tiek noriu čia pristayti klipą, kuriame nusifilmavo ir pati Christina Aguilera: