2011 m. birželio 30 d., ketvirtadienis

Internete pasirodė ir antroji pilna nutekėta Christinos Aguileros daina


Prieš Jus antroji nutekėjusi Christinos Aguileros daina ispaniškoji "La Casa". Jaučiama Lotynų Amerikos dvasia, pasiklausykite patys:

Christina Aguilera ir jos pasirodymai finale "The Voice"




Under Pressure by Christina-News

Aguilera atlieka partija "Beautiful" su projekto nugalėtoja:


Beautiful by Christina-News

"The Voice" finalas



Aguileros interviu Rolling Stone


2011 m. birželio 23 d., ketvirtadienis

Gyvas singlo "Moves Like Jagger" pasirodymas


Pagaliau po kelių dienų laidoje "The Voice" pasirodė ir gyvai dainuojantis "Maroon 5 " su Christina Aguilera, kurie pristatė "Maroon 5 " singlą "Moves Like Jagger". Kadangi atlikta viskas gyvai, tad nėra ta nuostabi įrašo kokybė, tačiau juk dainuoja profesionalai ir, sakyčiau, visai neblogai!

Maroon 5 ir Christina Aguilera įrašė dainą!


Grupė "Maroon 5" ir Christina Aguilera įrašė nuotaikingą dainą, kurią palankiai įvertino tiek publika, tiek kritikai. Ši daina planuoja tapti viena iš vasaros hitų. Ši daina taip pat pasirodys ir "Maroon 5" būsimajame albume, o kas žino, galbūt pasirodys ir vaizdo klipas.

Kiek Christina Aguilera uždirba už vieną "The Voice" laidą?



Dainininkė ir aktorė Christina Aguilera (30) gauna milžinišką sumą kiekvieną kartą, kai ji teisėjauja talentų paieškų šou „The Voice“, nors kitiems jos kolegoms (Cee Lo Green (37),  Adam Levine (32) ir Blake Shelton(35)) už epizodą sumokama 75000 dolerių, praneša Hollywood Reporter, o Aguilera net 250 tūkst.
NBC išleidžia 450 tūkst.dolerių, vien sumokėdami teisėjams už vieną epizodą, neskaitant kitų gamybos išlaidų.
Iki šiol programa pasirodė esanti labai sėkminga, nuolat pritraukianti daugiau nei 10 mln. žiūrovų.
Laimėtojas gaus 100000 dolerių ir galimybę pradėti muzikos karjerą.
Tuo tarpu, Cee Lo Green pripažino, kad jis kovoja su šlove ir dėmesiu, po to, kai išgarsėjo „The Voice“ talentų šou.
„Forget You“ atlikėjas pripažįsta, kad būvimas televizijoje jį padarė žinomu ir jis mano, kad bendrauti su tiek daug fanu vargina.
Jis sakė: „Bendravimas su tiek daug fanų labai vargina. Dabar jokiu būdu neišvengsiu žmonių dėmesio, nebent visad skrisiu privačiu lėktuvu, bet, deja, negaliu.“

Ką plepa lietuviška spauda apie Christinos Aguileros pozavimą žurnalui "W"?


Pridedu straipsniuką:

Dainininkė Christina Aguilera apsinuogino madų žurnalo viršeliui ir leidiniui atskleidė savo patirtus išgyvenimus po to, kai subyrėjo jos santuoka.


Madų žurnalo „W“ viršelio nuotraukoje dainininkės dailią sportišką figūrą tedengia ilgi palaidi plaukai, lengvai krentančio šviesaus audinio skiautė ir tamsiai raudonų rožių puokštė.
Tačiau Ch.Aguilera apsinuogino ne tik nuotraukai. Jos atvirumas stebina ir žurnale spausdinamame interviu, kuriame ji pasakoja apie skyrybas su buvusiu vyru Jordanu Bratmanu, jos trejų metų sūnaus Maxo tėvu.
„Būdavo kartų, kai mes tikrai nebuvome angelai. Atėjo toks metas mano gyvenime, kai gyvenimas namuose man priminė mano vaikystę. Nenorėjau leisti savo sūnui augti įtampos pilnuose namuose“, – pasakojo ji leidiniui.
Ch.Aguilera sakė visai nenustebusi, kai netrukus po naujienos apie žlugusią jos santuoką žiniasklaidoje pasirodė pranešimai apie jos romaną su naujuoju draugu Matthew Rutleriu, su kuriuo ji susipažino praėjusiais filmo „Burleska“ filmavimo aikštelėje ir kuris jai labai padėjo sunkiu gyvenimo metu.
„Žinojau, kad sulauksiu neigiamos spaudos reakcijos į savo skyrybas, bet aš nesiruošiu gyventi vien dėl to, kas ką pasakys, – atviravo Ch.Aguilera. – Jis (M.Rutler, – red. past.) man buvo tarsi ramstis. Ir tebėra. Per tuos metus mes daug išgyvenome.“

Aguilera ir "The Voice" komanda ant žurnalo viršelio!







Aguilera ir "The Voice" komanda ant žurnalo viršelio! Prieš Jus taip pat šmaikštus interviu apie visą šitą projektą.

2011 m. birželio 15 d., trečiadienis

Įvairūs interviu ir ištraukos apie "The Voice" erą


Pastaruoju metu Christina Aguilera nuolatos šmėžuoja TV ekranuose, masiškai dalyvauja TV šou pokalbiuose ir tai dar nepabaiga. Pridedu kelis naujausius interviu.




Emission Extra @ The Grove spécial The Voice (2) by Christina-News


The Voice - Répétitions pour le premier live -... by Christina-News

Kitokia Aguilera "The Voice" laidoje






Pagaliau aštuntoje laidoje Christina Aguilera atrodo kitokia. Atsisakiusi klasikinės liekninančios juodos suknelės, ji nusprendė pakeisti šukuoseną, labiau juoda spalva paryškinti akis. Ir šiaip atrodo gaivi, atsigavusi ir pailsėjusi. Pati daininkė neslepia, jog jaučiasi atsigavusi po visų skyrybų ir labai laiminga su naujuoju vaikinu.

"The Voice" aštuntoji laida


Tiesiog pridedu jau aštuntą "The Voice" laidą.

Aguilera ar Lady Gaga?






Pernai, prieš metus pasirodžius Aguileros "Bionic" albumui ir pirmajam singlui "Not myself tonight" nekilo kalbos, kad Aguilera kopijavo Lady Gagos įvaizdį. Panašumų, aišku, esama, tačiau "Bionic" įvaizdžio užmačios buvo grynai futuristinės, o ne kopijuojančios Gagą. Čia Jums pridedu nuotraukų, kurios parodo atvirkštinį variantą, kuriame Lady Gaga primena Aguileros stilių. Tik ar tai kopijavimas, jeigu yra tik sutapimas?

Christina Aguilera apie savo vaikiną: aš laiminga be dramų



Dainininkė Christina Aguilera atskleidė, kad jos gyvenimas su jaunesniu draugu Mattu Rutleriu – rožėmis klotas. Christina iki šiol negali atsidžiaugti, kad santykiuose su penkeriais metais jaunesniu vaikinu nėra nė kvapo dramos.

25-erių M. Rutleris ir 30-ies C. Aguilera gyvena kartu ir dirba drauge. Christina sako, jog ir jos artimiausi draugai pastebi, kad ji švyti Matto kompanijoje: „Žmonės, kurie mane pažįsta 10 metų ir mato mus kartu, sako, kad niekada nematę manęs tokios atsigavusios ir laimingos.“
„US Weekly“ C. Aguilera pasidžiaugė ir tuo, kad jos jaunasis draugas puikiai sutaria ir su jos trimečiu sūnum: „Jei mano sūnus su juo jaustųsi blogai, ir aš jausčiausi blogai“.
Tačiau labiausiai atlikėja džiaugiasi, kad su Mattu ji gyvena ramiai ir užtikrintai – be ginčų, scenų ir dramų.

Christina Aguilera ant viršelio su įspūdinga fotosesija!





Paviešintas žurnalas "W" su išskirtiniu Christinos Aguileros interviu ir įspūdinga bei meniška fotosesija.

2011 m. birželio 5 d., sekmadienis

Aguilera ir "The Voice" gyvai





Visai neseniai vyko gyvas "The Voice" populiarumo skatinimo renginukas, kuriame mūsų puikioji dainininkė pasirodė gyvai ir davė interviu apie save, savo kūrybą ir apie patį "The Voice" projektą bei darbą televizijoje. Pridedu filmuotą medžiagą.




Aguilera kalba apie savo naująjį albumą






Paskutiniuoju metu vis daugiau ir daugiau Aguilera karaliauja spaudoje. Po daugybės laidų, pokalbių šou ir t.t. daininkė dar spėjo duoti vienam Los Angelo žurnalui interviu, kur pagaliau Christina atvirai prabyla apie būsimo albumo koncepciją ir patvirtina buvusius gandus, jog albumas bus kažkuo panašus į "Streeped". Ar tai reiškia, jog Aguilera iš tikrųjų po nelengvos nesekmės nenuleido rankų ir ketina dar sudrebinti pop scenos vandenis su įspūdingu grįžumu? Galbūt. Išsididinę nuotraukas galite perskaityti anglišką interviu.

Geriausi visų laikų Pop muzikos atlikėjai



Britų muzikos žurnalas "NME" apklausė savo skaitytojus, kurie pop muzikos atlikėjai, jų manymu, nusipelnė daugiausiai klausytojų pagarbos. Štai jų Top 20-tukas: 
20. grupė "Blondie",
19. Rihanna,
18. grupė "No Doubt",
17. Christina Aguilera, 
16. grupė "ABBA",
15. Elton John,
14. grupė "Spice Girls",
13. Janet Jackson,
12. Prince,
11. Kylie Minogue,
10. Jessie J,
09. Shakira,
08. Britney Spears,
07. Lady Gaga,
06. Pink,
05. Cyndi Lauper,
04. Madonna,
03. Michael Jackson,
02. Cher,
01. Katy Perry

Aguilera nuodėmingai „nubučiavo“ mylimąjį





Christina Aguilera ir jos mylimasis Mattas Rutleris išties vienas kitam jaučia didelę aistrą. Neseniai jie nufotografuoti išeinantys iš vieno klubo Beverly Hilse. Lyg ir normalu, tačiau atlikėjos mylimojo lūpos buvo nubučiuotos raudonų lūpdažių mėgėjos.

Klube, matyt, jie tikrai nešoko... Po audringų glamonių pora pamiršo žvilgterti veidrodin prieš stodami akistaton su skandalų ištroškusiais paparacais.
Tačiau priekaištauti šiems įsimylėjeliams būtų nuodėmė. Jie šaunuoliai: net po kelių mėnesių draugystės jie vis dar skrajoja padebesiais.
Galime būti ramūs, bent ši pora dar kurį laiką nesiskirs.