2011 m. sausio 26 d., trečiadienis

Išsipildys reikšminga muzikinė Ch.Aguileros svajonė




Christina Aguilera dainuos pasaulinių futbolo taurės žaidynių atidaryme vasario 6 d., praneša telegraph.co.uk. „Dainuoju nuo 7 m. Pasaulines taurės žaidynės – svajonės išsipildymas“, – teigė Ch. Aguilera.
„Labai džiaugiuosi, galėdama dalyvauti tokiame reikšmingame renginyje“, – sakė ji.

Ch. Aguilera dainavo pasaulinių futbolo taurės žaidynių atidaryme 2000 m.
Gruodį ji debiutavo kine – filme „Burlesque“.

Šiais metais atidaryme dainuos ir grupė „The Balck Eyed Peas“.
Pasaulio taurės futbolo varžybos – žiūrimiausias renginys per JAV televiziją. Pernai žaidynes stebėjo 153 mln. žiūrovų.

Faktai, kurių nežinojai apie Ch.Aguilerą




Christina Maria Aguilera, karjerą dar vaikystėje pradėjusi „Mickey Mouse Club“, šiuo metu, galima sakyti, jau yra įkopusi į muzikos pasaulio Olimpą. Tad nieko nestebina, kad pastaruoju metu ji itin aktyviai ieško būdų realizuoti save ir kitose srityse. Būtent todėl sutiko suvaidinti spalvingame miuzikle „Burleska“ (jis jau rodomas ir Lietuvos kino teatruose), kur sugebėjo sujungti savo balsą, aktorinius sugebėjimus ir ... seksualumą.

O štai, ko, galbūt dar nežinojote apie Christiną Aguilerą:
Debiutinis jos albumas tapo dešimt kartų platininiu.
Dainos „Infatuation“ bei „Loving Me 4 Me“ buvo sukurtos apie dainininkės santykius su šokėju Jorge Santos.
Jos balso diapazonas – keturios oktavos.
Koncertų organizatorių reikalauja parūpinti Flinstonų kramtomų vitaminų, „Nesquik“ šokoladinio sviesto, kokakolos.
Ch. Aguilera turi ekvadoriečių kraujo, ir nors yra išleidusi albumą ispaniškai, šia kalba laisvai nešneka.
Iš visų sporto šakų labiausiai domisi beisbolu ir rankiniu.

Niekada neslėpė, kad daugiausia įtakos jos muzikinei karjerai padarė Mariah Carey, Whitney Houston, Etta James ir Billie Holiday.
Augina du šuniukus, kurių vardai – Chewy ir Stinky.
Turi savo kurtos avalynės liniją. Dėžė, į kurią įpakuoti bateliai, gali būti naudojama kaip kompaktinių diskų laikiklis arba nuotraukos rėmelis.
Bendradarbiauja su kompanija „Fetish“, kuri leidžia jos vardo kosmetiką.
Ch. Aguileros dainos „Dirrty“ vaizdo klipas kainavo penkis milijonus dolerių. Žurnalas „Rolling Stone“ yra įvardinęs muzikinį klipą „Dirrty“ kaip visų laikų grojamiausią.
2004 metais viename interviu pareiškė, kad nebenešioja auskarų, išskyrus vieną, dešiniajame spenelyje.
Yra užpatentavusi daugiau kaip 450 daiktų, tarp kurių – apatinis trikotažas, slidinėjimo apranga, spalvoti pieštukai, antrankiai.

Geriausia Ch. Aguileros draugė – Kimberly „Lil Kim“ Jones.
Dainininkės mama Shelly Kearns „In Touch“ žurnalo „šou verslo mamų“ rinkimuose liko antra. Pirmoje vietoje atsidūrė Justino Timberlake`o mama Lynn Harless.
Ch. Aguilera per visą savo karjerą jau pabuvojo reklaminiu „Fetish Cosmetics“, „Coca-cola“, „Versace“, „Sketchers“, „MAC-cosmetics“, „Virgin-mobile“, „Mercedes“, „Declare Yourself.com“, „Xpose“ (kvepalų) veidu.
Yra minima „Good Charlotte“ dainoje „Riot Girl“ ir Eminemo „The real Slim Shady“.
Savo gimtadienį švenčia su tą pačią dieną gimusiais Katie Holmes, Bradu Pittu, DMX, Stevenu Spielbergu.
Kai dainavo „Mickey Mouse Club“, buvo geriausios draugės su Britney Spears. Prieš patekdama į minėtąjį klubą, ji trejus metus gyveno Japonijoje.
Ch. Aguileros tėvai išsiskyrė, kai mergaitei tebuvo šešeri.
Pirmas savo sūnaus Maxo nuotraukas pardavė už 1,5 mln. dolerių.
Suvaidinusi filme „Burleska“ ji padidino seksualių apatinių drabužių pardavimus visame pasaulyje.

2011 m. sausio 25 d., antradienis

Ch. Aguilera: negaliu patikėti, kad man jau trisdešimt



Dainininkė, o dabar jau ir aktorė Christina Aguilera buvo tokia užimta naujausio filmo „Burleska“ reklamavimu, kad neturėjo kada atšvęsti savo trisdešimtmečio.

Todėl gimtadienį iš gruodžio 18 dienos ji nukėlė į gruodžio 31-ąją ir nušovė du zuikius vienu metu – paminėjo savo jubiliejų ir griausmingai sutiko Naujuosius, rašoma pranešime spaudai.
„Tikrasis mano gimtadienis jau buvo prieš porą savaičių ir negaliu patikėti, kad man jau trisdešimt. Su šia sukaktimi, tikiuosi, atversti naują savo gyvenimo lapą, tačiau per visus darbus neturėjau kada jaukiai susėsti su šeima ir suvalgyti torto. Todėl truputį pagudravau ir gimtadienį atšvenčiau drauge su Naujaisiais,“ – sako jubiliatė.
Pasak dainininkės, būti trisdešimties – puiku: “Esu išmokusi nemažai gyvenimo pamokų ir tai, kaip aš visomis prasmėmis užaugau yra neįtikėtina!“
2010-ieji Ch. Aguilerai buvo išties neramūs. Dar spalį ji išsiskyrė su vyru Jordanu Bratmanu ir viešumoje pasirodė su nauju vaikinu Mattu Rutleriu, su kuriuo ji susipažino filmuojant juostą „Burleska“ (jis buvo aktorės asistentas). Beje, Naujųjų išvakarėse dainininkė draugą supažindino su savo dvimečiu sūnumi Maxu. Trise jie ėjo šventinių pietų žymiame Holivudo restorane „Ivy“ ir lankėsi muziejuje. Berniukas atrodė patenkintas ir puikiai sutarė su „naujuoju tėčiu“.
„Mattas yra nuostabus žmogus. Tikrai smagiai praleidome laiką filmavimo aikštelėje, tačiau įsimylėjome vienas kitą tik tuomet, kai su Jordanu užpildėme skyrybų prašymus“, - sako moteris. 
Sausį kino teatrus sudrebinsiančiame miuzikle „Burleska" Christina Aguilera vaidina drauge su dainininke Cher. Juodvi pasakoja nuotaikingą itin seksualių šokių klubo sėkmės istoriją.

Įsimintiniausios Aguileros citatos


Per dešimt metų pardavusi 50 milijonų albumų ir išleidusi daugiau nei 10 platininių singlų, Christina Aguilera iš muzikinės scenos šovė tiesiai į Holivudą. Tiesa, nuo muzikos ji nepabėgo, nes ir filme ji dainuos. Viena garsiausių JAV pop muzikos žvaigždžių jau šį savaitgalį Lietuvos kino teatruose debiutuos romantiniame miuzikle „Burleska“. Beje, šiame filme kartu su Christina vaidina dar viena muzikos ikona - Cher.

Artėjančio filmo proga “Alfa.lt” išrinko įsimintiniausias Christina Aguilera citatas.
Kiekviena moteris privalo turėti krūtis pakeliančią liemenėlę.
Nebijau rizikuoti, ypač jei kalbame apie madą.
Aš kaip vandenynas, labai gili. Giliai paieškoję, atrasite retų, egzotiškų brangenybių.
Aš nesu tik eilinė kekšytė.
Žmonės turi klausytis, kaip aš dainuoju – esu tikra Dievo dovana.
O kur šiemet vyks Kanų kino festivalis?
Noriu tokio vyro, kuris viešumoje atrodytų, kaip banditas, o namie būtų švelnus kačiukas.
Dievinu Angelina Jolie – ji kietai vaidina, bet tuo pačiu yra švelni ir seksuali.

Filmas „Burleska“: kas liko už kadro?


Praėjusį savaitgalį su dideliu trenksmu kino teatruose startavusi „Burleska“ įdomi ne tik ryškiomis pagrindinėmis žvaigždėmis (dainininkėmis bei aktorėmis Cher ir Christina Aguilera), spalvingais muzikiniais pasirodymais bei nuotaikingu siužetu. Tačiau kai kas įdomaus liko už kadro:

Kristen Bell suvaidintos Nikki rolė iš pradžių buvo siūloma Jessicai Biel ir Lindsay Lohan. Vietoje“Saulėlydžio“ sagos žvaigždės Camo Gigandeto filme galėjo pasirodyti jo kolegos Robertas Pattinsonas, Kellanas Lutzas arba Tayloras Lautneris.
Christina Aguilera teigė, jog geriausiai Nikki galėtų suvaidinti Emma Stone. Erico Dane`o herojų Marcusą pretendavo vaidinti Patrickas Dempsey, Samas Worthingtonas, Casey Affleckas ir net Jamie Foxas.
Pradžioje buvo planuojamą filmą pavadinti „Former Glory“. Juostoje rodoma septynerių metų Elės ir jos motinos nuotrauka iš tiesų yra tikra Christinos Aguileros, kuomet ji buvo dar vaikas, ir jos mamos Shelly Kearns nuotrauka.
„Burleskoje“ dainuojama Cher daina „You Haven`t Seen the Last of Me“, už kurią filmas buvo apdovanotas Auksiniu gaubliu, yra atliekama visiškai gyvai.
Režisieriui ir scenarijaus autoriui filmo idėja kilo tuomet, kai 2002-aisiais metais jis pamatė Christiną Aguilerą koncertuojančią su seksualiosiomis „The Pussycat Dolls“.
Filme kelis kartus galima pamatyti vienos firmos tekilos, kurią pagrindiniai herojai ragavo ir filmuose „Dirty Love“ (su Jenny McCarthy ir Carmen Electra).

Stanley Tucci personažas visose scenose rūko.
Miuzikle „Burleska“ dvi scenos žvaigždės - Cher ir Christina Aguilera - pasakoja spalvingą sėkmės istoriją. „Burlesque Lounge“ klubo šlovės dienos - jau praeityje. Tesa (akt. Cher) - buvusi šokėja ir klubo savininkė - kovoja, kad išsaugotų klubą.
Tačiau tai nelengva: klubą nusižiūrėjo turtuolis, o trupės nariai pasinėrę į asmenines problemas ir jiems menkai rūpi pasirodymai. Tuo metu klube pasirodo Elė (akt. Christina Aguilera) - mergina iš mažo miestelio.
Tesa pasamdo ją padavėja, bet mergina akimirksniu įsimyli burleskos meną. Užsispyrusi herojė atsiduria rampų šviesoje ir nustebina ne tik Tesą, bet ir publiką. Situacija dramatiškai pasikeičia, kai galingas Elės balsas tampa pagrindiniu „Burlesque Lounge“ pasirodymų akcentu.




Apatiniais apsitempusios Cher ir Aguilera veda iš proto ir vyrus, ir moteris



Praėjusį savaitgalį Lietuvos kino teatrus pasiekęs miuziklas „Burleska" su Cher ir Christina Aguilera veda iš proto pasaulį.

Filmas paskatino moteris įsigyti seksualių apatinių drabužių ir pakėlė šių prekių pardavimus visame pasaulyje. Tuo įsitikinę vienos visame pasaulyje populiarios apatinio trikotažo kompanijos vadovai, kurie mano, jog praėjusių metų pradžioje dailiosios lyties atstovių pasirinkimui didelės įtakos turėjo burleskos žanro propaguotoja Dita Von Teese, o kino teatruose pasirodžius muzikinei juostai „Burleska", moterys dėl šių seksualių drabužėlių visai pametė galvas.

Šiuo metu itin populiarūs tapo vintage stiliaus korsetai, petnešėlėmis prisegamos ir raukinukais papuoštos kojinės.

Kompanijos „Gossard" vadovas Tony Jarvisas sako, kad ir anksčiau moterys su malonumu dėvėdavo prisegamas kojines, tačiau šiuo metu susidomėjimas efektingai atrodančiu ir figūrą išryškinančiu „old school" apatiniu trikotažu yra neįtikėtinas. Anot jo, kino teatruose pasirodžius „Burleskai", seksualių korsetų, liemenėlių su blizgučiais ir kitų drabužėlių, kuriais Christina Aguilera pasipuošė besifilmuodama juostoje, pardavimai išaugo net 63 procentais.

Dvi popscenos megažvaigždės - Cher ir Christina Aguilera - susivienijo, kad sukurtų spalvingiausią ir muzikaliausią šios žiemos filmą. Miuzikle „Burleska" jos persikūnija į Tesą ir Elę. Pirmoji - buvusi šokėja, klubo „Burlesque Lounge" Los Andžele savinininkė, norinti žūtbūt išsaugoti klubą, kuris turi rimtų finansinių problemų. Antroji - paprasta mergina, iš mažo Ajovos miestelio atvykusi į Los Andželą ieškoti savo laimės.

Christina Aguilera: nekviesta į gimtadienį ir tiesiai į šeimininko lovą



Filmo „Išminuotojų būrys“ („Hurt Locker“) žvaigždė ir „Oskaro“ statulėlės laimėtojas aktorius Jeremy Renneris neseniai prasitarė per savo gimtadienį patyręs akibrokštą: į jo namus užsuko neblaivi popdainininkė Christina Aguilera ir net įsitaisė jo lovoje!

 Prieš porą savaičių J.Renneris šventė savo 40-ąjį gimtadienį su būriu draugų. Šventėje netikėtai pasirodė alkoholio padauginusi Ch.Aguilera ir netrukus patraukė į aktoriaus miegamąjį.

„Kažkas atėjo ir pasakė man, kad ji mano kambaryje. Aš nubėgau, atidariau duris ir pasakiau „O, labas. Ką tu čia veiki?“ Ji pradėjo kažką nerišliai kalbėti. Jos vaikinas (Matthew Rutler – aut. past.) jai trynė nugarą. Kas ateina į nepažįstamo žmogaus gimtadienio šventę ir dar puola į jo lovą?! Mano tėvai buvo vakarėlyje!“ – piktinosi aktorius. 

2011 m. sausio 22 d., šeštadienis

Aguilera "Paauglių sensacijų" topuose



Christina Aguilera pagal sensacingų paauglių atradimą dešimtuke užima 7 vietą. Štai visas dešimtukas:

#10. Zac Efron
#09. Tokio Hotel
#08. Jonas Brothers
#07. Christina Aguilera
#06. Beyoncé
#05. Justin Timberlake
#04. Taylor Swift
#03. Rihanna
#02. Britney Spears
#01. Miley Cyrus





Aguilera tarp karščiausių merginų



Christina Agulera pateko į 2010 metų karščiausių merginų top 20 - tuką ir užėmė garbingą 18 vietą. Pirmąją vietą užima Kate Perry, šeštąja Rihanna. Sveikiname Christiną. 

Aguilera vyks į Braziliją


Pranešama, jog Christina Aguilera šių metų sausio 28 dieną atvyks į Braziliją, San Paulą, kur vyks kasmetinė madų savaitė. Nekyla kalbos, jos Aguilera ketina pradėti ir savo naują drabužių liniją ir šis vizitas būtų tik jos naujosios srities tyrinėjimo objektas. Pagyvensim pamatysim.

Christina Aguilera ir Katy Perry stilių palyginimai


Kate Perry 2010


Christina Aguilera 2008 


Christina Aguilera 2010


Kate Perry 2009


Christina Aguilera 2006


Christina Aguilera 2010 birželis


Kate Perry 2010 birželis


Kate Perry 2008


Christina Aguilera 2010


Visai neseniai, klajodamas internetu, aptikau įdomių nuotraukų. Tai Ch. Aguileros ir K. Perry stilių palyginimai. Žinoma, jog amerikiečiai labai mėgsta lyginti ir ginčytis, kuri altikėja geresnė vakalu, stiliumi, dainomis, scenoje ir lovoje. Tiesiog pridedu tai, ką aptikau, o išvadas darykite patys.

2011 m. sausio 19 d., trečiadienis

Naujasis Christinos Aguileros albumas jau šiais metais!


Pasirodo gandai tikrai neplevėsuoja veltui. Christina Aguilera iš tikrųjų bandys susigrąžinti po nesėkmingos "Bionic" komercijos sceną ir senąją šlovę. Aguilerai tai nebūdinga, kadangi ji tarp albumų kūrimo daro ilgas pertraukas. Po "Stripped" albumo ir "Back to Basics" praėjo 3 metai. Tarp "Back to Basics" ir "Bionic" net 4 metai. Šįkart atlikėja neketina gaišti laiko ir kibs į įrašus jau sausio mėnesį! Apie savo naujajį albumą Aguilera prabilo tiesiogiai per savo radiją, kurį jau daugelis buvo ir pamiršę. Atlikėja prisipažino, jog jau turi neblogą naujojo albumo viziją, kuri labiau primena "Dirrty" laikus ir apskritai ketina grįžti prie Stripped propaguojamo stiliaus. Šį albumą ji kurs savo namuose, kur turi įsirengusi visą reikiamą aparatūrą ir įrašų studiją. Atlikėja dar miglotai, bet visgi tikisi, kad naująjį savo albumą turėtų pristatyti šių metų pabaigoje. Belieka tik laukti.

Burleskos DVD!



Prieš Jus ką tik Amerikoje pasirodęs "Burleskos" DVD pagrindinis viršelis. Pastarasis labai skiriasi nuo afišų, ir reklaminio filmo veido, tačiau taip pat išliko spalvinas ir patrauklus. Sveikinam!

2011 m. sausio 17 d., pirmadienis

Christina Aguilera "Auksinio gaublio apdovanojimuose"




Christina Aguilera dalyvavo "Auksinio gaublio" nominacijų šventėje! Ji vilkėjo Zuhair Mudar suknelę! Sveikiname! "Burleska" laimėjo kaip geriausios dainos filme atlikimą. Cher su daina - You Haven’t Seen The Last Of Me

Cher ir Christina Aguilera - parodijų centre


Besiruošiant "Burleskai" Auksinių gaublių nominacijai, kuris prilyginamas antru pagal svarbumą kino apdavanojimų švente po "Oskarų", Cher ir Christina Aguilera buvo parodijuotos populiariame parodijų šou laidoje. Šįkart išjuokiama dainininkių balsai ir Cher dukra, kuri neperseniausiai pakeitė lytį. Pridedu video:

2011 m. sausio 10 d., pirmadienis

Aguilera praras sūnaus globą?




Los Andželo žiniasklaida išplatino pranešimą, kad Amerikos dainininkės Christinos Aguileros ir Jordano Bratmano skyrybos įgavo nešvarų atspalvį, mat buvęs žvaigždės vyras siekia gauti vienintelio jųdviejų sūnaus Maxo globą.

Pranešama, kad Jordan kaltina buvusią žmoną, kad ši nesirūpina berniuku. Vietoje to ji neva linksminasi su savo naujuoju vaikinu Matthew Rutleriu. Vienas artimiausių J. Bratmano draugų žurnalistams prasitarė: „Jordan yra įsitikinęs, kad Maxas sunkiai išgyvens tėvų skyrybas. Jis taip pat nenori, kad jo sūnus matytų, kaip dažnai jo mama namo grįžta girta.“

Ch. Aguilera ir J. Bratmanas apie savo skyrybas oficialiai pranešė praėjusių metų spalio 12 dieną. Dainininkė skyrybų priežastį įvardijo kaip „nesuderinamus skirtumus“. Poros draugystė prasidėjo dar 2002 metais, tačiau, šiai iširus, jau keletą savaičių atlikėja draugauja su nauju vaikinu – M. Rutleriu.

Trisdešimtmetį Ch. Aguilera atšventė tik po dviejų savaičių




Dainininkė, o dabar jau ir aktorė Christina Aguilera buvo tokia užimta naujausio filmo „Burleska“ reklamavimu, kad neturėjo kada atšvęsti savo trisdešimtmečio. Todėl gimtadienį iš gruodžio 18 dienos ji nukėlė į gruodžio 31-ąją ir nušovė du zuikius vienu metu – paminėjo savo jubiliejų ir griausmingai sutiko Naujuosius.


„Tikrasis mano gimtadienis jau buvo prieš porą savaičių ir negaliu patikėti, kad man jau trisdešimt. Su šia sukaktimi, tikiuosi, atversti naują savo gyvenimo lapą, tačiau per visus darbus neturėjau kada jaukiai susėsti su šeima ir suvalgyti torto. Todėl truputį pagudravau ir gimtadienį atšvenčiau drauge su Naujaisiais,“ – sako jubiliatė.

Pasak dainininkės, būti trisdešimties – puiku: “Esu išmokusi nemažai gyvenimo pamokų ir tai, kaip aš visomis prasmėmis užaugau yra neįtikėtina!“
2010–ieji Ch. Aguilerai buvo išties neramūs. Dar spalį ji išsiskyrė su vyru Jordanu Bratmanu ir viešumoje pasirodė su nauju vaikinu Mattu Rutleriu, su kuriuo ji susipažino filmuojant juostą „Burleska“ (jis buvo aktorės asistentas).  Beje, Naujųjų išvakarėse dainininkė draugą supažindino su savo dvimečiu sūnumi Maxu. Trise jie ėjo šventinių pietų žymiame Holivudo restorane „Ivy“  ir lankėsi muziejuje. Berniukas atrodė patenkintas ir puikiai sutarė su „naujuoju tėčiu“.
„Mattas yra nuostabus žmogus. Tikrai smagiai praleidome laiką filmavimo aikštelėje, tačiau įsimylėjome vienas kitą tik tuomet, kai su Jordanu užpildėme skyrybų prašymus“, – sako moteris.



Sausį kino teatrus sudrebinsiančiame miuzikle „Burleska" Christina Aguilera vaidina drauge su dainininke Cher. Juodvi pasakoja nuotaikingą itin seksualių šokių klubo sėkmės istoriją.  
 

Ch. Aguilera gyveno kartu su buvusiu vyru ir dabartiniu draugu


Neseniai oficialiai išsiskyrusi dainininkė Christina Aguilera (26) savo namuose Beverli Hilse gyveno kartu su buvusiu vyru J. Bratmanu, sūnumi Maksu ir dabartiniu draugu M. Rutleriu, - praneša tinklalapis www.popcornnews.ru.

Naujasis Ch. Aguileros vaikinas pas ją persikėlė prieš keletą savaičių, o buvęs dainininkės vyras neskubėjo kraustytis iš bendrų namų.


„Tokia situacija buvo, švelniai tariant, nejauki, bet Christina leido Jordanui kurį laiką pagyventi pas ją dėl sūnaus. Ačiū Dievui, jis išsivežė savo daiktus ir visi lengviau atsikvėpė“, - pasakojo artimas Ch. Aguilerai šaltinis.


Iš karto po skyrybų dainininkė gyveno viešbučiuose, nes J. Bratmanas nesiruošė išsikelti iš prabangių apartamentų Los Andžele, tačiau po kurio laiko grįžo į namus.

"Burleskos" uždarbis


Kol kas "Burleska" skaičiuoja vidutinę sėkmę kino teatruose. Vien JAV šis filmas uždirbo nei daug, nei mažai - 17 milijonų JAV dolerių. Turink galvoje, kad filmai platinami nelegaliai ir žmonės į kino teatrus ateina pažiūrėti nebent filmo su spec. efektais. Filmas išėjęs už JAV zonos uždirbo papildomai pinigų. Iš viso "Burleska" uždirbo daugiau nei 55 milijonus JAV dolerių. Vokietijoje šis filmas buvo NR.: 1! ir uždirbo 18 milijonų. Palyginus su JAV mastu, vokiečiai buvo itin susidomėję šiuo miuziklu. Žiūrėsim, kas bus toliau. Primenu, kad filmas Lietuvos kino teatruose pasirodys sausio 21 d.