2011 m. gruodžio 29 d., ketvirtadienis

Naujienos apie naująjį Ch. Aguileros singlą (3 dalis)



Pasaulio muzikos arenoje nerimsta kalbos apie sugrįžtančią Christina Aguilera su nauju singlu. Pati dainininkė dar niekam nedavė jokių interviu ir pati kol kas neišleido nė žodelio apie būsimą singlą ir ateinančią vasarą pasirodantį jos naująjį albumą. Ir visai pateisinama, nes pati dainininkė mėgaujasi atostogomis – sūnumi, meile ir namais. Kalėdos, Naujieji metai ir t.t.

Tačiau yra žmonių, kurie dirba ir per šventes. Paskutiniuoju metu vis daugiau ir daugiau kalbama apie Aguileros sugrįžimą. Skubu pasidalyti naujausiais gandais apie dainininkę... Pagaliau jau aiškėja, kad naujasis singlas turi pirminį pavadinimą „Your Body“ (Tavo kūnas), bet pavadinimas dar tikslinamas ir manoma, kad nori pavadinti „Love your body“ – Mylėk savo kūną. Dar kiti šaltiniai teigia, jog norima žodelį „Love“ pakeisti į Fuck t.y. Dulkink savo kūną, tačiau gerbėjai to nenorėtų, jie vis tikisi, kad moteris grįš į kažką panašaus į Stripped laikų muziką. Tai būsimas singlas – ritmingas ir greitas gabaliukas, o kartu galbūt ir Aguileros atsakas į paskutiniuoju metu sklandančias apkalbas apie priaugtą svorį. Kaip manoma, Aguilera nori pradėti naują erą ir mados šūkį, kuris sako, kad neverta engti ir nekęsti apkūnių ir stambesnių moterų, kurios galbūt jaučiasi užgožtos po kaulėtomis merginomis. Prisiminkime ir singlą „Beautiful“, kada Aguilera taip pat pečiais stojo ginti neformatų ir užgodžtų žmonių...

Tačiau sklando dar vienas gandas. Norima pirmąjį ritmingą singlą pakeisti ramia balade, kadangi vasario pradžioje debiutuoja naujas „The Voice“ sezonas ir Christinos Aguileros įspūdingas balsas ir užtikrinta baladė būtų labiau bei užtikrinčiau derantis variantas su pačios laidos koncepcija. Liežuviai įspėja Aguilera, kad kiekviena detalė, o ypač platinimas ir įvaizdžio klausimai turi būti kruopščiai apgalvoti, kad neišeitų tas pats, kas su „Bionic“ albumu. Ypač pakitusių kūno formų įvaizdžio pritaikymas, nes labai lengva išeiti į pajuokos sceną, o ne triumfo, o juk mes žinome, kaip amerikiečiai myli ne tik ausimis, bet ir akimis. Kas žino, gal naujasis sugrįžimas, kaip spėja tam tikri liežuviai, bus kažkas panašaus į Alede?

Čia, kaip manoma, yra plintantis naujojo singlo muzikinis pradžios įrašas. Įvertinkite, juk visgi kūrė Max Martin. Manoma, kad daina startuos per ateinančias savaites, sausio mėnesį.


:)

1 komentaras:

  1. Jau atsidarė naujas įdomus projektas Tik Tau! Apsilankyk ir Tu! http://tiktau.us.lt

    AtsakytiPanaikinti