2011 m. gruodžio 17 d., šeštadienis

Christinos Aguileros apkūnumo kaltininkai: alkoholis ir picos



Kadaise atlikėja Christina Aguilera garsėjo ypač liauna figūra, bet neseniai Amerikos dainininkė savo gerbėjus šokiravo pademonstruodama scenoje kur kas apvalesnes kūno formas. Draugams dainininkė sako: „Na ir kas, jei pastorėjau! Kam tai rūpi? Dabar esu mama, o ne ta perkarusi mergiotė, kaip prieš daugelį metų.“

Tačiau iš tikrųjų dainininkė labai išgyvena ir jautriai reaguoja į kritiką dėl savo svorio. Per vieną koncertą gerbėjai apstulbo pamatę juodu triko ir tinklinėmis kojinėmis apsitempusią Ch. Aguilerą – ją sunkiai buvo galima pažinti.
Trejų metukų sūnų Maxą auginanti 30-metė Ch. Aguilera sustorėjo išsiskyrusi su vyru, 34 metų Jordanu Bratmanu. Tai nutiko pernai spalį. Jiedu kartu gyveno ketverius metus.
Valgymas Christinai tapo paguoda. Draugai sako, kad ji įniko į picas, kurias ypač pamėgo po išgertuvių. Po kurio laiko laikydamasi dietos ir sportuodama Ch. Aguilera numetė kelis kilogramus, bet tik tam, kad po kelių mėnesių vėl jų priaugtų. Nors dabar turi naują meilę – 26 metų Mattą Rutlerį, ji neskuba atsikratyti antsvorio.
Pernai viename interviu Ch. Aguilera sakė: „Mano žodyne nėra žodžio „dieta“, aš nemėgstu savęs riboti. Renkuosi sveiką maistą, bet man svarbios ir tos akimirkos, kai galiu atsipalaiduoti, suvalgyti puikią vakarienę neskaičiuodama kalorijų.“
Visai suprantama pagunda!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą