2011 m. rugpjūčio 4 d., ketvirtadienis

K. Osbourne Christiną Aguilerą viešai išvadino „stora kale“


Dar prieš tris metus garsiojo Ozzy Osbourne'o duktė Kelly Osbourne nė negalėjo susapnuoti, kad kada nors galės džiaugtis ir netgi puikuotis lieknesne nei dainininkės Christinos Aguileros talija. Tačiau dabar Kelly tuo puikuojasi.

Dalyvaudama mados ir stiliaus laidoje „Fashion police“ per „E!“kanalą, K. Osbourne išdėjo viską, ką mano apie savo seną priešę C. Aguilerą.


Komentuodama nuotrauką, kurios C. Aguilera dėvi juodą aptemptą suknelę, K. Osbourne nerinko žodžių: „Galbūt ji dabar tiesiog tampa stora kale, kokia ji ir gimė būti, sunku pasakyti.“
Tačiau čia K. Osbourne komentarai nesibaigė: „Tiek daug metų ji mane vadino stora, todėl velniop, ji pati stora.“


Christinos Aguileros stilių, kai nepaisant didėjančio svorio ji vis dar renkasi aptemptas sukneles, laidoje kritikavo ne tik K. Osbourne. Kita viešnia – Joanne Rivers sakė, kad dainininkė atrodo kaip Snooki (skoniu nepasižyminčios realybės šou žvaigždės, – Klubas.lt past.) pusseserė iš Skandinavijos.
C. Aguileros ir K. Osbourne neapykanta viena kitai tęsiasi jau beveik dešimtmetį – viskas prasidėjo tada, kai 2003-aisiais per MTV muzikos apdovanojimus Christina Kelly išvadino stora, rašo Dailymail.co.uk.

P.S. Tai straipsnis iš lietuvių spaudos, kurioje dažniausiai verčiami negatyvi informacija. Esmė tame, kad K. Ozborn dar 2003 metais įžeidinėjo Kristiną, o ši, budama dirrty eroje, drąsiai priėjo prie jos ir paprašė pasakyti tiesą jai pačiai į akis. Ozborn, aišku, neišdrįso, tada Aguilero gerai ją pavanojo nagais. Praslinko dešimtmetis, o Ozborn numetusi kelis kilogramus ėmė ir tokiu būdu atkeršijo. Mačiau tą laidą, ten susirinko Ozborn draugeliai ir tyčiojasi iš visų įžimybių, ale įdomi humoro laida, nė velnio.

1 komentaras: