2011 m. balandžio 30 d., šeštadienis

Tik apatiniais drabužiais pasipuošusi C. Aguilera pademonstravo iš korseto virstančią krūtinę




Christina Aguilera tapo pirmąja garsenybe, kurios vardas buvo įrašytas Holivudo gėjų šlovės alėjoje, dainininkė atvyko į iškilmingą ceremoniją, tačiau, panašu, pamiršo apsirengti.

Iš tiesų C. Aguilera pasirinko itin drasų aprangos ansamblį – į šventę Holivude, „Abbey“ teatre ji atvažiavo apsivilkusi tik apatinius drabužius. Prie korseto ir 1950-ųjų stiliaus juosmens diržo ji buvo prisiderinusi juodas tinklines kojines ir plunksnų šalį.
Atlikėja tradiciškai lūpas buvo pasidažiusi raudonai, prie jų priderino ir nagų spalvą, buvo pasidariusi penkiasdešimtųjų šukuoseną,
Tačiau toks įvaizdis be viršutinių drabužių atlikėjai nebuvo itin patogu, tad ji galėjo ir pasigailėti tiek nedaug apsirengusi. Lipdama iš automobilio moteris stengėsi, kad nepasimatytų per daug, tačiau dėl to jai per daug jaudintis nereikėjo – visą dėmesį nukreipė iš korseto besiveržianti krūtinė.
C. Aguilera – viena aktyviausių gėjų teises palaikančių garsenybių, tad nenuostabu, kad gėjų bendruomenė pagerbė ją šlovės alėjoje.
KLUBAS.LT fotogalerijoje – C. Aguilera.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą